De eerste stap in een
juridische carrière is ervaring opdoen!

Career

LexGo
Vacatures

Compliance Manager

PMV, de Vlaamse investeringsmaatschappij, is op zoek naar een Compliance Manager met reeds enkele jaren ervaring om hun Compliance team te versterken.

Junior dossierbeheerder familiaal

Een gespecialiseerde functie als dossierbeheerder binnen de familiale cel. Je maakt deel uit van een hecht team binnen een open en communicatieve werksfeer waarbij je opgeleid zal worden door ervaren collega’s.

Dossierbeheerder courante dossiers

Rechtstreeks contact met cliënteel en aldus een variatie in het werk zijn belangrijke elementen die de werkomgeving aantrekkelijk maken. Alle mogelijkheden tot bijstuderen en tot persoonlijke ontplooiing worden gegeven. Aantrekkelijke loonvoorwaarden.

Dossierbeheerder vennootschapsrecht

In deze functie zal je zelfstandig dossiers beheren alsook akten opstellen voor alle soorten vennootschapstransacties, zoals onder meer oprichtingen, de aanpassing van statuten, transacties in het eigen vermogen, alle soorten herstructureringen, ontbindingen en omzettingen zowel nationaal als...

Advisor Estate Planning

Wil je als trusted advisor onze estate planning consultancy versterken? Master Rechten met kennis van vermogensplanning, burgerlijk recht en fiscale wetgeving.Minimaal 5 jaar relevante ervaring.Brugge.

Jurist

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht). Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat.

Social Affairs Legal Advisor

De federatie FBAA is op zoek naar een Social Affairs Legal Advisor. Je ondersteunt de Head of Legal Affairs met alle sociaal-juridische dossiers en onderhandelingen, bereidt communicatie voor richting sociale partners en ondernemers, en neemt in een ondersteunende rol deel aan het sociaal...

Head of Legal

Voor onze klant zijn we op zoek naar een gedreven Head of Legal. Tweetalig Nederlands-Frans en een goede kennis van het Engels.

(notarieel) jurist / stagiair

Je beheert zelfstandig dossiers van begin tot einde in diverse rechtsgebieden. Je bent master in de rechten en/of in het notariaat. Je bent perfect Nederlandstalig.

Junior medewerker – Ondernemingsrecht

We zijn op zoek naar een gepassioneerde medewerker die onze waarden delen en klaar zijn om zichzelf te ontplooien in een stimulerende werkomgeving. Je staat te popelen om je stage aan te vatten of hebt je stage net afgerond (0 – 3 jaar ervaring).

Bedrijfsjurist

Voor onze klant zijn we op zoek naar een gedreven Bedrijfsjurist. Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans.

Senior Associate omgevingsrecht en vastgoedontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een advocaat met interesse in het publiek recht en bestuursrecht, in het bijzonder in omgevingsrecht en vastgoedontwikkeling. Interesse of ervaring in privaat vastgoedrecht en/of overheidsopdrachten is een pluspunt. Je hebt 5 tot 8 jaar ervaring.

Billing Manager

U bent van nature nauwgezet, hebt oog voor detail en bent goed georganiseerd. Sluit je aan bij het eMotio.law team als Billing Manager!

Jurist-generalist

Onze juristen werken all around over de materies heen. Jij werkt als expert voor onze juridische complexe dossiers inzake vastgoed, familierecht én vennootschappen. Je blijft aldus juridisch allround, je werk is gevarieerd en met diepgang.

Associate omgevingsrecht en vastgoedontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een advocaat met interesse in het publiek recht en bestuursrecht, in het bijzonder in omgevingsrecht en vastgoedontwikkeling. Interesse of ervaring in privaat vastgoedrecht en/of overheidsopdrachten is een pluspunt. Je hebt 0 tot 5 jaar ervaring.

Jurist(e) / merken- en modellengemachtigde

Heb je een bijzondere interesse in de wereld van patenten, merken en design? Ben je aangetrokken tot een groeiende onderneming waarin je dagelijks contacten onderhoudt met dynamische bedrijven en met correspondenten over de gehele wereld? Wil je meeschrijven aan ons groeiend verhaal? Dan is deze job...

Dossierbeheerder courante dossiers

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team zal versterken voor de opstart en beheer van eenvoudige dossiers. Wil je de wet toepassen ten dienste van de burger? Ben je op zoek naar een afwisselende job binnen een duidelijk omlijnd kader? Dan ben jij de ideale persoon om onze courante...

Jurist-generalist

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team zal versterken voor de opstart en beheer van eenvoudige dossiers. Beheer van dossiers in alle notariële rechtsdomeinen. Variatie en bijleren gegarandeerd.

Senior Expert HR Legal

Master in de rechten met minimum 8 jaar relevante werkervaring binnen HR legal, opgedaan binnen een bedrijf en/of aan de balie. Je bent Nederlandstalig en kennis van het Engels en het Frans is een grote troef.

Notarieel medewerker

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een medewerker voor het zelfstandig behandelen van courante dossiers (koop-en kredietdossiers, aangiften van nalatenschap, oprichtingen van vennootschappen…).

Jurist-generalist

Je behandelt zelfstandig dossiers in de diverse rechtstakken. Je krijgt de mogelijkheid tot specialisatie. Je bent master in de rechten en/of notariaat.

Sociaal Adviseur

Momenteel kijkt onze Studiedienst – Sociaal departement uit naar een enthousiaste Sociaal Adviseur (M/V/X). Je bent in het bezit van een Juridische graad (Master in de Rechten) met specialisatie in sociaal - en arbeidsrecht. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als jurist en dit binnen het domein van...

Lead Lawyer Employment

Voor onze klant, DLA Piper, zijn wij op zoek naar een Lead Lawyer Employment met 5 à 7 jaar ervaring in Employment Law met moedertaal Nederlands en een heel goede kennis Engels (zowel mondeling als schriftelijk), kennis van het Frans is een plus.

Jurist(e)

Wij zijn op zoek naar een jurist(e) die eigen dossiers beheert, die advies verleent aan cliënten, zowel mondeling als schriftelijk, en dit in overleg met de notaris. Je biedt waar mogelijk juridische ondersteuning aan je collega-medewerkers. Je volgt wijzigende wetgeving, rechtsleer en rechtspraak...

Juridisch Directeur

Je hebt een Masterdiploma in de Rechten (gespecialiseerd in ondernemingsrecht of bouwrecht) of een gelijkwaardige ervaring, met meer dan 10 jaar ervaring in één of meer van de volgende gebieden: ondernemingsrecht, publiekrecht (openbare aanbestedingen), fiscaal recht, verzekeringsrecht. Een...

Advocaat - Bouwrecht

Questa Advocaten is gespecialiseerd in bouwrecht, overheidsopdrachten, omgevingsrecht, vastgoedrecht, handels- en vennootschapsrecht en insolventierecht en zoekt een advocaat met minimaal vijf jaar ervaring (m/v) voor de afdeling bouwrecht.

Senior Associate Corporate en M&A

Ben jij onze nieuwe collega? Ons team Corporate en M&A groeit snel. Daarom zijn we op zoek naar een senior associate met zin voor initiatief. Een advocaat die zelfstandig dossiers en projecten kan beheren, vlot in teamverband werkt en met onze cliënten meedenkt om een succesvolle koers te varen.

Notarieel jurist

Ons team behandelt dossiers in alle rechtsdomeinen en wordt geconfronteerd met een snel groeiende vraag. Daarom willen wij onze ploeg versterken en een extra jurist verwelkomen.

(Senior) Tax Consultant Global Mobility

Je hebt masterdiploma in rechten of economie met een aanvullend diploma in fiscaliteit. Je hebt Frans of Nederlands als moedertaal en je hebt een goede kennis van het Engels. Je hebt werkervaring in een advies- of advocatenkantoor.

Jurist - Antiwitwaswet

Master in de rechten. U hebt een aantoonbare ervaring in een juridische functie, met kennis van of interesse in de antiwitwasreglementering. Wij bieden de mogelijkheid tot structureel thuiswerk.

Dynamische Jurist

Als Junior Jurist maak je deel uit van het kloppend hart van onze organisatie. Je krijgt verschillende opdrachten, waarbij je waardevolle begeleiding en advies biedt, zowel intern, als aan notarissen en overheidsinstanties. Jouw expertisegebieden omvatten stage, vennootschappen en associaties, het...

Advocaat-medewerker

We zoeken een advocaat-medewerker, voor ons kantoor te Leuven, met interesse/specialisatie in handels- en economisch recht in het algemeen en intellectueel eigendomsrecht in het bijzonder. Startdatum: september 2024.

Specialist Compliance Office

Infrabel, de spoorwegbeheerder van België, is op zoek naar een Specialist Compliance Office om de Manager Compliance Office bij te staan bij het voeren van een beleid rond preventie en beheer van interne fraude.

(notarieel) jurist(e)

Zelfstandig beheer in diverse domeinen van het notarieel recht van de aan jou toevertrouwde dossiers van A tot Z, met ondersteuning van notarieel medewerker. Dit omvat o.a.: rechtstreeks communiceren met klanten, voorbereiden en opstellen van akten, overeenkomsten en aangiftes, verlenen van...

(notarieel) jurist (vennootschapsrecht)

Je beheert zelfstandig zowel courante als complexe dossiers in de verschillende notariële materies en stelt de akten op. Je genoot een masteropleiding rechten, bij voorkeur aangevuld met een master in het notariaat.

Advocaat-stagiair - Corporate & Commercial Law

Voor onze klant, Claeys & Engels, zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair (m/v/x) met 2 à 4 jaar ervaring in Corporate & Commercial Law met moedertaal Nederlands en een heel goede kennis Engels en een goede kennis Frans.

(notarieel) jurist(e)

Je beheert zelfstandig courante en complexe dossiers in verschillende materies en je stelt de akten op. Indien gewenst, kan er gespecialiseerd worden in een bepaalde materie (Familie – Vennootschappen). Je genoot een masteropleiding rechten, bij voorkeur aangevuld met een master in het notariaat.

Dossierbeheerder

Je maakte courante akten op: verkoop, krediet, afstand, schenking, huwelijkscontract, echtscheiding, nalatenschappen, … Je bent kan zelfstandig en in teamverband werken.

Administratieve duizendpoot

Je start alle dossiers op (zowel fysiek als in de dossiersoftware) en bevestigt ontvangst ervan aan de cliënten. Je hebt bij voorkeur ervaring met administratieve taken in de vastgoedsector, het notariaat of een andere juridische sector.

Legal Counsel

Amonis, één van de grootste Belgische instellingen voor bedrijfspensioenvoorziening, is op zoek naar een Legal Counsel om hun team te versterken. Je bent perfect Nederlands- of Franstalig.

Jurist, Notarieel jurist of Kandidaat-notaris

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht). Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat of je bent reeds kandidaat-notaris.

Dossierbeheerder vastgoed

Je bent een notarieel medewerker met enkele jaren ervaring of je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk. Je beheert volledig zelfstandig courante dossiers: verkopen en kredieten.

Juridisch Dossierbeheerder

Voor onze klant, de Landsbond van de Neutrale Ziekenfondsen, zijn we op zoek naar een Juridisch Dossierbeheerder. Nederlands- of Franstalig met goede kennis van de andere landstaal.

Legal Advisor verbintenissen- en goederenrecht

De Juridisch Adviseur werkt binnen het team van juristen van het consultatiecentrum binnen FEDNOT en is verantwoordelijk voor het verlenen van zowel telefonisch als schriftelijk advies aan de notarissen en hun medewerkers. Solliciteer voor 30/09.

Advocaat omgevings- en vastgoedrecht

We zoeken een gemotiveerde advocaat met bijzondere interesse en (enige) ervaring in het omgevings- en vastgoedrecht. Je bent getriggerd door alle facetten van de advocatuur, in het bijzonder het rechtstreeks contact met cliënten, het uitdenken van een resultaatgerichte strategie, het adviseren...

Social Legal Advisor

Als legal advisor beheer je alle personeelsgebonden juridische vragen. Voor adviezen sta je in direct contact met de HR Director. Je bent een ervaren en gedreven Master in de Rechten met expertise in arbeidsrecht en sociale wetgeving.

Vennootschapsjurist

U heeft een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels (mondeling en schriftelijk). Ervaring in vennootschapsrecht is een pluspunt.

Legal Advisor

In het legal team van KBC Verzekeringen werk je samen met collega’s die elk een eigen specialisatie hebben. Sommigen focussen net als jij op de 2e pijler pensioenverzekeringen en de verzekeringen die daarmee samenhangen.

Examen auditoraat en coördinatiebureau (NL-talig)

Raad van State - Je hebt een diploma van master in de rechten, bent Belg en minstens 27 jaar en beschikt over drie jaar nuttige juridische beroepservaring. Je kan je inschrijven voor het vergelijkend examen tot uiterlijk vrijdag 28 juni 2024!

Head of Legal N-W Europa

Wil jij als eindverantwoordelijke jurist samen met je team bijdragen aan de verdere transformatie van Q8 naar een duurzame mobiliteitsspeler? Je gaat leiding geven aan een Benelux team van 5 juristen in Rotterdam en Antwerpen en zorgen voor een verdere professionalisering van de juridische afdeling.

Legal Counsel Real Estate

Om de vele projecten op juridisch vlak in goede banen te leiden, zijn wij voor onze klant, Ghelamco Group, op zoek naar een Legal Counsel Real Estate om het juridisch team te versterken.

(Notarieel) Jurist

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht).

Paralegal

Je hebt een opleiding rechtspraktijk, management assistant of een gelijkaardige opleiding gevolgd of ervaring in een administratieve functie in een juridische omgeving. Je hebt een open, vriendelijke en klantgerichte persoonlijkheid.

Notarieel administratief medewerker

Je hebt reeds ervaring in een administratieve functie in de dienstverlenende sector of bent enorm gemotiveerd om die ervaring bij ons op te doen. In ieder geval kan je er op rekenen dat wij ons uiterste best doen om van onze samenwerking een succes te maken.

Adviseur Recht & Economie

Fedustria, de beroepsorganisatie van de Belgische textiel-, hout- en meubelindustrie, wenst haar team te versterken met een Adviseur Recht & Economie. Je hebt een uitgebreide kennis van handels- en economisch recht, met een sterke affiniteit voor economische en financiële gegevens.

Paralegal

In deze rol, maakt u deel uit van het Greenille Private Client-team, waar u assistentie en nauwkeurige juridische ondersteuning zult bieden aan een team van advocaten op het gebied van familierechtelijke geschillen

Community Relations Officer

Als Community Relations Officer werk je samen met de afdelingen Permits, Real Estate, Fluxys Works en TPW Support, en rapporteer je aan de Permits Manager.

Stagiair - dossierbeheerder

Wil je de wet toepassen ten dienste van de burgers? Wens je het beste compromis voor alle partijen te vinden en er te zijn op de belangrijke momenten in het leven van je medeburgers, en dit in een leuke kantooromgeving? Dan is deze job voor jou !

Jurist(e)

Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat. Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector.

Notarieel Medewerker

Je beschikt idealiter over een diploma Bachelor rechtspraktijk of een diploma Master rechten (schoolverlater of met ervaring). Je doet administratieve opzoekingen ter voorbereiding van de dossiers.

Dossierbeheerder

Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk of bent geïnteresseerd in juridisch werk. Je beheert volledig zelfstandig courante dossiers : verkopen, kredieten, schenkingen, huwelijkscontracten of standaard vennootschapsdossiers.

General Counsel

Voor onze klant Casa International, zijn wij op zoek naar een General Counsel met zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Frans en Engels.

Senior profiel corporate M&A

Ons M&A team is op zoek naar een senior collega in corporate M&A om nog meer boeiende deals te kunnen begeleiden en klanten kwalitatief te adviseren hieromtrent.

Associate sociaal recht

Je hebt een Master in de Rechten van een Belgische universiteit, eventueel aangevuld met een bijkomende opleiding sociaal recht. Je bent afgestudeerd of hebt een paar jaren ervaring aan de balie in het Belgisch arbeidsrecht.

Jurist-generalist

Je hebt een opleiding (bachelor of master) rechten en/of notariaat. Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector.

Senior Legal Advisor

een Senior Juridisch Adviseur in M&A, ondernemingsrecht en corporate governance. Je hebt enkele jaren ervaring in bedrijfs-M&A. Kennis van mededingingsrecht is een troef.

(Notarieel) Jurist / Stagiair

Je behandelt op zelfstandige basis dossiers in alle takken van het notarieel recht. Je hebt een diploma master in de rechten; een diploma master in het notariaat en ervaring in het notariaat is geen vereiste, maar wel een pluspunt.

Management Assistant

Opstart dossiers, afwerking vennootschaps- en echtscheidingsdossiers, bijspringen onthaal op drukke momenten, datumstelling en ondersteuning van jouw team in alle notariële rechtsdomeinen. Variatie en bijleren gegarandeerd.

Boekhouder notariskantoor

Je behaalde een bachelordiploma accountancy of gelijkwaardig door ervaring. Je bent goed georganiseerd, sterk in analyse en weet met deadlines en prioriteiten om te gaan.

Junior Associate Litigation

Ben jij een gepassioneerde advocaat of jurist met een Masterdiploma Rechten? Heb je een hands-on mentaliteit en voel je je in de rechtbank als een vis in het water? Dan is deze vacature iets voor jou!

Senior Legal Associate

Deminor NXT zoekt een Senior Legal Associate voor haar kantoor in Gent. Je hebt minimaal 2 à 3 jaar praktijkervaring als advocaat, jurist of in een juridische afdeling van een advieskantoor. Je moedertaal is Nederlands en je hebt een goede kennis van Engels en / of Frans.

(Junior) Manager Employment Law

Je ben verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardig juridisch advies op het gebied van sociale wetgeving, zowel intern aan de diverse Business Lines van BDO als extern aan klanten. Minimum 5 jaar ervaring in Social Law/Employment Law. Je ben autonoom, assertief, entrepreneur en commercieel...

Jurist-generalist

Je behandelt alle soorten dossiers, in alle materies van het notarieel recht. Een ideale voorbereiding mocht je aan het vergelijkend examen wensen deel te nemen. Je hebt een master rechten/notariaat. Ook stagiairs zijn welkom.

(Notarieel) Jurist

Je beheert je dossiers volledig zelfstandig, doch je kan steeds terecht bij de notaris en bij de rest van het team voor overleg en samenwerking. Je bent jurist(e), notarieel jurist (e) (bij voorkeur met enige ervaring in het Notariaat).

Jurist / Notarieel jurist

Je staat in voor de opmaak van diverse aktes (verkoopaktes, basisaktes, vennootschapsaktes…) en wordt daarbij ondersteund door administratieve medewerkers. Je hebt rechtstreeks contact met onze cliënten en verleent hen professioneel advies.

(Junior) Manager Corporate Law

Je hebt 5 tot 8 jaar ervaring in vennootschapsrecht (bij een advocatenkantoor, notariskantoor of consultancy bedrijf). Je bent zeer precies en pragmatisch, je weet hoe je verschillende dossiers moet coördineren en je hebt een commerciële ingesteldheid. Je woont in Brussel of Vlaams-Brabant woont of...

(Notarieel) Jurist en/of Notarieel Medewerker

We zoeken een collega die vooral gebeten is door vastgoedrecht en/of ondernemingsrecht. Je hebt werkervaring in een notariële functie of in een juridische functie in het vastgoed- en/of ondernemingsrecht of je bent kandidaat-notaris of notarieel stagiair.

Compliance Officer

Je zorgt ervoor dat voorschriften en procedures correct worden toegepast, controleert de naleving en werkt de documentatie over procedures bij. Minstens 8 jaar ervaring in de bank- of verzekeringssector, waarvan 3 jaar relevante ervaring met compliance management.

Administratieve medewerker

Je bent goed Nederlandstalig. Ervaring in het notariaat is een pluspunt. Als administratieve medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning binnen diverse domeinen.

Notius - Advocaat (-stagiair) corporate

Voor Notius, een advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingen, vastgoed en vermogen, met vestigingen in Brussel, Antwerpen en Gent, zoeken we een advocaat (-stagiair) met twee à vijf jaar ervaring in vennootschapsrecht om het team te versterken.

Compliance & Data Protection Officer

Je hebt een bachelorsdiploma in rechten, IT, bedrijfskunde of een verwant vakgebied en je hebt bewezen kennis van en ervaring met GDPR en andere regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. Een professionele certificering op het gebied van gegevensbescherming of privacy (zoals CIPP, CIPM, CIPT...

Legal Counsel

Je bent een allround jurist met minimum 5 jaar relevante werkervaring als bedrijfsjurist of advocaat met expertise in contractenrecht, vennootschapsrecht, privacy, mededingingsrecht, MOU’s...

Notarieel medewerker / dossierbeheerder

Als notarieel medewerker/ dossierbeheerder sta je in voor de opstart en verwerking van dossiers over verschillende rechtstakken heen. Je beschikt over een bachelor Rechtspraktijk en hebt bij voorkeur ervaring in een notariaat of een andere juridische sector.

Jurist

Voor onze klant, SAM-TES, zijn we op zoek naar een jurist. Nederlandstalig met goede (passieve) kennis Frans.

Dossierbeheerder vennootschapsrecht

Je detecteert de behoeften van cliënten en werkt hiervoor concrete oplossingen uit. Op regelmatige basis neem je deel aan het teamoverleg vennootschappen waarbij je samen met de collega's de wetgeving op de voet volgt en nieuwe ontwikkelingen deel. Wij zijn op zoek naar een communicatieve collega...

Dossierbeheerder familiaal vermogensrecht

Binnen deze functie kan je zelfstandig familiale dossiers opnemen waarbij je vragen behandelt van onder meer cliënten, banken en advocaten. Je neemt ook de opmaak van akten voor je rekening. Wij zijn op zoek naar een communicatieve collega met een professionele en positieve werkhouding. Je hebt bij...

(Junior) Advocaat Corporate Restructuring

Je hebt een masterdiploma rechten in je handen met een aanvullende opleiding fiscaliteit. Je hebt minimum 2 jaar ervaring in het corporate en/of fiscale domein. Locatie: flexibel en hybride werken - Je bent welkom in 1 van onze kantoren - Gent, Antwerpen, Brussel, Wevelgem.

Jurist of gelijkgesteld door ervaring

Goede kennis van de notariële rechtstakken (personen- en familierecht, vastgoedrecht, fiscaliteit, erfbeslastingen en erfrecht); Ervaring met Actalibra en kennis van de Franse taal zijn pluspunten;

(Junior) Advocaat Tax Law

Je beschikt over een masterdiploma in de rechten bij voorkeur aangevuld met een eerste relevante praktijkervaring binnen fiscaliteit en fiscale procedure. Je hebt een passie voor fiscale geschillen. Locatie: flexibel en hybride werken - Antwerpen of Brussel.

Notarieel jurist(e) in verschillende vakgebieden

Ben jij een gedreven en deskundig(e) Notarieel Jurist(e) die graag boeiende dossiers binnen verschillende vakgebieden behandelt? Dan zouden jouw vaardigheden en enthousiasme wel eens kunnen passen in ons dynamisch team. Bij voorkeur een jurist(e) met 2,5 jaar ervaring.

Notarieel medewerker : post-akte en onthaal

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve zorg van dossiers na de ondertekening van familiale-en vastgoed akten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die, bij voorkeur, enige ervaring heeft opgebouwd in het notariaat of in een gelijkaardige functie.

Social Legal Advisor

Als Social Legal Advisor beheer je alle personeelsgebonden juridische vragen. Voor adviezen sta je in direct contact met de HR Director.

Legal Advisor Vlanot

Je beschikt over een master in de rechten; een master in het notariaat of notariële ervaring vormt een pluspunt. Je hebt minstens een passieve kennis van het Frans en bent vlot Nederlandstalig zowel mondeling als schriftelijk.

Compliance - AML - Data Protection Advisor

Jij bent een durver die de klant écht centraal zet? Je hebt uitstekende analytische vaardigheden? We zijn op zoek naar een Advisor(Junior), voor onze team Compliance, AML & Data Protection Life. Dit wil je toch niet missen? Ga het avontuur aan!

Coördinator Preventiemechanisme

Het Federaal Instituut voor de Rechten van de Mens versterkt zijn diensten met een m/v/x Coördinator Preventiemechanisme. Dien jouw kandidatuur in uiterlijk voor middernacht 30 april 2024!

Jurist-generalist

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht) en stelt de akten op.

Jurist-generalist

Beheer van dossiers in alle notariële rechtsdomeinen. Variatie en bijleren gegarandeerd. Master notariaat/ rechten of gelijkwaardig door ervaring.

VRG
Vacatures

Junior Private Tax Consultant Gent

Here at EY, you’ll have the chance to build a truly exceptional experience. We’ll empower you with the latest technology, surround you with high-performing teams, and provide the global scale and diverse and inclusive culture you need to discover your full potential. Through our coaching and...

Junior Indirect Tax Consultant Gent (Sector Focus: Industries)

Here at EY, you’ll have the chance to build a truly exceptional experience. We’ll empower you with the latest technology, surround you with high-performing teams, and provide the global scale and diverse and inclusive culture you need to discover your full potential. Through our coaching and...

Junior Personal Income Tax Consultant Gent

Are you looking for a job where you can immerse yourself in all tax aspects of international employment? Do you have an analytical mind and affinity with numbers? Do you welcome the opportunity to engage with clients? Then our Global Mobility team will be the right fit for you.

Jurist sociaal recht

Voor onze Pro Experts zijn wij opzoek naar een (Junior) jurist sociaal recht om ons team social recht te versterken. Voor deze vacature kan er gewerkt worden vanuit Roeselare, Kortrijk & Gent, mits een opleiding voornamelijk in Roeselare.

Jurist ondernemingsrecht

Maak kennis met Titeca Pro Accountants & Experts. We zijn een snel groeiende, full-service accountancy en adviesgroep met een levendige overtuiging dat plezier en werk hand in hand gaan. Titeca helpt ondernemers & bedrijven groeien op een professionele en persoonlijke manier. We gaan verder dan...

Jurist vermogensplanning

Maak kennis met Titeca. We zijn een snel groeiende, full-service accountancy groep met een levendige overtuiging dat plezier en werk hand in hand gaan. Titeca helpt ondernemers & bedrijven groeien op een professionele en persoonlijke manier. We gaan verder dan accountancy op zich en houden ervan om...

Summer intern July/August/September 2024

Launch your career by joining L&L as a Summer Intern.🚀 Work alongside experienced lawyers, gaining practical experience that will shape your future. Our dedicated coaches will guide you every step of the way and help you connect with our diverse national and international clientele. And here's the...

Junior Associate September 2024

Embrace your legal potential as a Junior Associate in 1 of Loyens & Loeff’s 7 practice groups! 🚀 Kick off your career taking part in the 2-week L&L Academy. Receive guidance from top-notch partners and your assigned coach. Benefit from the early contact with L&L’s diverse national and international...

Loyens & Loeff's Future Lawyer day

Loyens & Loeff’s Future Lawyer Day Have you ever wondered what it's like to work in the complex world of an international law firm? Well, wonder no more, because we've got a treat for you! Mark your calendars for 19 October 2023 because our upcoming Future Lawyer Day is your golden ticket for a...

Advocaat-stagiair Acerta

Lid van VRG en studeer je binnenkort af? Proficiat! Want dat betekent dat je binnenkort aan de slag gaat als advocaat-stagiair. Als partner van Vlaams Rechtengenootschap Gent (VRG) helpt en ontzorgt Acerta Ondernemingsloket en Sociaal Verzekeringsfonds meer dan 4 000 advocaten voor, tijdens en na...

Junior ICT-jurist

IFORI is een juridisch niche kantoor gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht, ICT & privacy recht met kantoren in Gent en Tervuren. Elke dag trachten we onze slogan ‘BETTER BEATS GOOD’ waar te maken. Onze expertise gaat van het strategische beheer en uitbouw van IP portfolio’s (merken...

Osborne Clarke Junior Associate Corporate Law

Osborne Clarke Belgium is looking for a junior associate corporate law who can start in September 2023. Do you have a passion for corporate law and are you looking for a challenging career in an international law firm? Apply now!

Nonzerosum - Legal Recruitment Consultant

Nonzerosum is gespecialiseerd in werving & selectie van juridische profielen en het inzetten van interim juristen bij heel diverse bedrijven en organisaties. Ons kantoor in Gent is op zoek naar een Legal Recruitment Consultant ter versterking. Je bent Nederlandstalig of tweetalig.

Advocaat Sociaal Recht

Bellaw Gent is op zoek naar een advocaat sociaal recht (stagiair of junior medewerker) om de groei van het kantoor verder te ondersteunen.

Vacature GDW-Gent

GDW-Gent zoekt een nieuwe collega om haar team te versterken! Lijkt het je iets voor jou om bij dit gedreven en integer team te werken? Bekijk dan zeker de vacature van dit gerechtsdeurwaarderskantoor in de bijlage.

Soete Advocaten

Soete Advocaten is op zoek naar gedreven juristen, ervaring bij de balie is niet vereist. Meer info over dit kantoor en welk profiel zij zoeken lees je in in de vacature!

Vacature Advocaat-Stagair Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht

Interesse in sociaal recht? Wil je graag je baliestage aanvatten of al een eerste ervaring achter de rug? DLPA Advocaten wenst haar team verder uit te breiden met een advocaat-stagiair sociaal recht! Je kan werken in een regionaal kantoor, binnen een hecht en gemotiveerd team, zonder interne...

Deloitte Masterclass

t's time for Deloitte’s Masterclass Week! Register to explore Technology, Finance, Tax and Consulting & Advisory through interesting workshops, connect with Deloitte employees and get a taste of their good vibes. Register now!

Jones Day Masterclass

Participate in a two-day international masterclass in Paris with students from jurisdictions throughout Europe. Join other Belgian Master students to experience what it is like to work for a global law firm. Please apply before 25 February 2022 by sending your cover letter and resume to Delphine...

Junior Associate on the Corporate team

Vacature bij Osborne Clarke Job%20ad%20Corporate%20junior%28722772%20-.pdf

Advocaat-stagair

Storme, Leroy, Van Parys is momenteel op zoek naar een advocaat-stagiair, bij voorkeur met enige ervaring, welke zich wil bekwamen in het brede contractenrecht en ondernemingsrecht (vennootschapsrecht, het vroegere “handelsrecht”, aannemingsrecht,….) (m/v/x). Ook gerechtelijk contentieux hoort tot...

Juridisch Medewerker - De Wilde & Baele Gerechtsdeurwaarders

Bij De Wilde & Baele - Gerechtsdeurwaarders is men op zoek naar een Juridisch Medewerker/Para-Legal. Bij dit Gentse kantoor wacht er een aantrekkelijke, stabiele job in een financieel gezond en familiaal bedrijf op mensenmaat. Een uitdagende werkomgeving bovendien waar je geruggesteund wordt door...

Jurist Sociaal Huis

Het Sociaal Huis Torhout zoekt een enthousiaste jurist voor een tijdelijke opdracht van 30,4u /week (4/5de)

Norther - Junior Legal Counsel

Norther Offshore Wind Farm is looking for: Junior Legal Counsel (no experience required) with a high interest in the Offshore Wind Business (Ostend). Native language Dutch with an excellent knowledge of English; oral & writing (preferably good knowledge of French). Job offer: click here. https://www...

Vlaamse overheid - referendaris

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Referendaris

Vlaamse overheid - coördinatiejurist

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Coördinatiejurist
25.03.2021

EY - Junior Tax Consultant – Financial Services

Our Tax practice for financial services in Belgium is growing fast, and our team members are dealing with the most diverse tax and legal matters. We have a large client base and we offer tax services to a significant number of top financial institutions, both in Belgium and abroad.
25.03.2021

EY - Junior Legal Consultant – Financial Services

The Legal & Regulatory team for financial services provides legal advice to a broad number of institutions in the financial sector such as banks, insurance companies and asset managers, as well as to end users, whether as issuer/borrower or as investor.

Jobbeurs 2023

Beste studenten,

Graag nodigen we jullie uit voor onze jaarlijkse jobbeurs, een gezamenlijke organisatie van het VRG Gent en de UGent Faculteit Rechten en Criminologie, die opnieuw doorgaat in het ICC. Dit jaar zal het plaatsvinden op dinsdag op dinsdag 21 november van 13u-17u.

Ben je op zoek naar een zomerstage of solliciteer je voor een vaste job? Heb je vragen over hoe het leven als jurist eruitziet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tal van kantoren en bedrijven hebben zicht al ingeschreven, waarbij diverse advocatenkantoren, overheidsdiensten en bedrijven uit de juridische wereld vertegenwoordigd zullen zijn.

jobbeurs

Job & Internship Fair | Spread the word

Register for Deloitte’s Job & Internship Fair on 27 March to kick off an exciting and impactful career! Don’t miss out on being inspired by impactful projects, asking questions, learning about life at Deloitte, exploring your many opportunities, and boosting your knowledge during a special masterclass.

deloitte

Administratief medewerker juridische dienst

Samenvatting

Met bijna 11.000 collega’s maken we #teamlidl. Elke dag werken we samen aan 1 doel: van Lidl de meest favoriete supermarkt in België & Luxemburg maken. Keer op keer geven we het beste van onszelf voor onze klanten. Zowel in de winkels, in onze distributiecentra als op het hoofdkantoor in Merelbeke. Wil jij de strafste versie van jezelf worden? Lidl biedt jou alle kansen. Kom elke dag met goesting werken en ga met een voldaan gevoel naar huis!

De afdeling Labour Relations is verantwoordelijk voor de sociale dialoog binnen 6 juridische entiteiten, twee sectoren (Retail en Logistiek) in twee landen (België en Luxembourg). Om de afdeling te versterken zijn wij op zoek naar een Labour Relations Assistant. 

Wat ga je doen?

•    Je staat in voor de praktische voorbereiding van A tot Z én de opvolging van alle sociaal overleg momenten (ondernemingsraad, comité, syndicale vergaderingen,…): zalen vastleggen; logistieke voorbereiding; documentatie voorzien; extern verslag nalezen en opvolgen; agendabeheer en opvolging van actiepunten; enzovoort.

•    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en rapportage van syndicale afwezigheden.

•    Je hebt een belangrijke administratieve rol bij de Sociale Verkiezingen. 

•    Je beheert de mailbox van de afdeling.

•    Je ondersteunt het team in hun administratieve taken, zoals het maken van presentaties, documenten nalezen, facturatie en data verwerken in Excel.

•    Hierbij rapporteer je aan de Head of Labour Relations.  

Wie ben jij?

•    Je bent een krak in administratie en haalt hier energie uit.

•    Je bent organisatorisch sterk en je werkt graag zelfstandig, nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgericht. 

•    Je bepaalt makkelijk prioriteiten en je kan makkelijk het overzicht bewaren. 

•    Je communiceert professioneel zowel in het Nederlands als in het Frans.

•    Je bent een enthousiaste teamplayer binnen een team dat zeer sterk samenwerkt.

•    Je voelt je er comfortabel bij om zeer confidentieel te kunnen werken.

•    Je bent flexibel ingesteld ten aanzien van wijzigingen in je dagagenda en je hebt een positieve mindset en goesting om erin te vliegen!

•    Je bent in het bezit van een rijbewijs B of bent bereid je rijbewijs op zeer korte termijn te behalen.

Wil jij je kennis uitbreiden en leren van experts op het gebied van sociaal overleg?

•    Werk samen met verschillende afdelingen en onze sociale partners om een impact te realiseren bij Lidl BeLux.

•    Sluit je aan bij ons dynamisch team waar een goede werksfeer heerst en waarin jouw ideeën en initiatieven om de afdeling te verbeteren zeer worden gewaardeerd.

•    Geniet van flexibele werkuren en de mogelijkheid om vanuit huis te werken, zodat jij jouw work-life balance optimaal kunt regelen.

•    Verdien een aantrekkelijk salaris op basis van jouw expertise en ervaring, inclusief extralegale voordelen zoals, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en meer. En vergeet niet ons bedrijfsrestaurant waar je heerlijk, gezond en betaalbaar kunt lunchen.