De eerste stap in een
juridische carrière is ervaring opdoen!

Career

LexGo
Vacatures

Legal Consultant

Master in de Rechten met relevante ervaring binnen het sociaal recht (bij voorkeur als consultant). Zeer goede kennis van Nederlands en Engels en een goede kennis van het Frans.

Manager business legal

Je adviseert en begeleidt cliënten en collega’s inzake juridische materies met betrekking tot ondernemingen (vennootschaps-, contracten-, verbintenissen-, financieel en handelsrecht), in het kader van overnames, herstructureringen en vermogensplanning.

Advocaat Corporate Law

Heb je een uitgesproken interesse in het vennootschaps- en ondernemingsrecht? Ben je gebeten door het oplossen van juridische vraagstukken? Wil je werken aan je succesverhaal?

Senior Privacy Officer

De Senior Privacy Officer zal deel uitmaken van het Benelux Privacy Team. Hij/zij zal de lead en het aanspreekpunt zijn voor alle privacy vraagstukken binnen de Legal & Regulatory Benelux organisatie.

(Notarieel) jurist

Wij zoeken een gemotiveerde notarieel jurist/dossierbeheerder met enige ervaring in een notariskantoor. Je zal instaan voor de behandeling van allerhande notariële dossiers (familiaal vermogensrecht, vastgoed, vennootschappen, insolventieprocedures,…).

Legal Counsel

Als legal counsel verzeker je de wettigheid van de verschillende activiteiten van de organisatie, voorkom je mogelijke juridische problemen en breng je de juridische behoeften in kaart.

Advocaat sociaal recht

Heb jij interesse in sociaal recht? Wil je graag werken in een leuk kantoor dat gespecialiseerd is in verschillende rechtsdomeinen te Kortrijk?

Jurist

Een jong notariskantoor met gedreven team is op zoek naar een jurist / generalist. Dit kantoor is gelegen in regio Ronse en heeft makkelijke bereikbaarheid in een rustige omgeving.

Jurist

Continu opleiding en training zorgen ervoor dat je je blijvend kan ontwikkelen. Je mag je verwachten aan een competitief salarispakket aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen.

Jurist

Een uitdagende functie voor zowel starters als ervaren juristen.

Notarieel medewerker

Je bent bachelor Rechtspraktijk of je hebt ervaring in een notariële administratieve functie; diploma A1 secretariaat als minimumvereiste.

(Notarieel) jurist/stagiair

Master/Licentiaat in de rechten en/of het notariaat en/of stagiair notarieel jurist en/of gelijkwaardige kennis door ervaring. Functie met verantwoordelijkheid in een centraal gelegen en goed geïnformatiseerd, allround kantoor met een grote tuin.

Jurist familierecht

Om onze cliëntenservice te kunnen blijven garanderen, zijn wij op zoek naar een ervaren jurist die gespecialiseerd is in familierecht.

Advocaat (stagiair) publiekrecht

Voor een advocatenkantoor gespecialiseerd in het Publiekrecht zijn wij op zoek naar een advocaat (stagiair) om het team te versterken. Je komt terecht in een groot advocatenkantoor met verschillende vestiging over heel Vlaanderen en Brussel.

Tax Specialist

Master in de fiscaliteit, bij voorkeur gecombineerd met een master economie of rechten en een relevante werkervaring van minimaal 5 jaar als corporate fiscalist.

Recruitment Consultant HR

Wil je een deep dive nemen in de wereld van rekrutering en het vak leren van de beste? Wil je HR vanbinnen en vanbuiten leren kennen door je dagelijkse contacten met experten in het vak? Of heb je ervaring in rekrutering en wil je graag weten wat YouConnect je te bieden heeft?

Paralegal Octrooien

De Clercq & Partners is op zoek naar een gemotiveerde en proactieve persoon om ons team van Octrooi Paralegals te vervoegen. Locatie: Sint-Martens-Latem, Leuven of Hasselt.

Jurist sociaal recht

We zijn voor onze klant op zoek naar... een jurist die sociaal-juridische ondersteuning biedt aan interne en externe klanten van Paycover. Gent of Kortrijk in combinatie met telewerk.

Advocaat of jurist omgevingsrecht

Onze klant, Bonus advocaten, is een nichekantoor in Kortrijk, gespecialiseerd in alle aspecten van vastgoed- en omgevingsrecht. Ze zoeken een advocaat of jurist in het omgevingsrecht. Nederlandstalig.

Jurist - Generalist

Ben je jurist of advocaat en wil je deel uitmaken van een vooruitstrevend organisatie? Onze klant Liantis zoekt een gemotiveerde jurist! Locatie: Brugge en telewerk.

Bedrijfsjurist

Master in de rechten met 5- 7 jaren relevante werkervaring als advocaat, juridisch adviseur of als bedrijfsjurist. Een relevante expertise en ervaring in het domein van Corporate M&A of Corporate Finance.

Legal Counsel

Voor onze klant, een gekende speler in de textielsector gevestigd te Waregem, zoeken we een junior/medior legal counsel om het team te versterken. Nederlandstalig met zeer goede kennis Engels.

Jurist sociaal recht

Voor een groot accountants- en consultancykantoor, gelegen in regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een jurist met specialisatie in sociaal recht.

(Notarieel) jurist(e)

Voorbereiden en opstellen van akten voor de meer courante familiale dossiers, vastgoeddossiers en complexere dossiers (gerechtelijke vereffening-verdeling, faillissement/beslag, basisakte, vennootschappen,…).

General Counsel

Goesting om je expertise binnen legal in te zetten in ons innovatief, sterk familiebedrijf? Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden en in staat om in een snel evoluerende omgeving te werken?

Medewerker post-akte

Idealiter heb je een bachelordiploma (rechtspraktijk). Heb je een diploma van management assistant en ben je geïnteresseerd in het recht, dan kom je ook in aanmerking.

Advocaat IP recht

Voor een toonaangevend internationaal advocatenkantoor in Brussel zijn wij op zoek naar een advocaat IP-recht.

Publisher

Voor onze klant, een snelgroeiende juridische uitgeverij, zijn we op zoek naar een Publisher. Nederlandstalig met goede kennis Frans.

Legal Advisor

Samen met onze klant Arvesta, zijn wij op zoek naar een Legal advisor met een eerste ervaring. Je werkt minstens 1d/week in Leuven, verder kan je 1 d/week thuiswerken en werken vanop de HUB-locaties (o.a. in Antwerpen en Oost-Vlaanderen).

Advocaat (stagiair) vastgoedrecht

Heb jij interesse in vastgoed? Wil jij tussen jonge ambitieuze advocaten werken in een snel groeiende kantoor? Dan ben jij de ideale nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Notarieel medewerker

Hecht je belang aan het correct opstellen en beheren van notariële aktes? Sta je graag rechtstreeks in contact met cliënten? Lees dan zeker verder!

Advocaat-medewerker

ConSenso Advocaten zoekt een advocaat-medewerker met ervaring in overheidsopdrachten, overheidscontracten en zakenrecht.

Legal Advisor

Voor een full-service advieskantoor, gelegen in regio Dendermonde, zijn wij op zoek naar een legal advisor.

Jurist

Onze klant, Federgon, is de federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners. Om het team te versterken zoeken we een jurist. Nederlandstalig met goede kennis Frans.

Advocaat Vennootschapsrecht

Je biedt cliënten een volledige juridische dienstverlening inzake vennootschapsrechtelijke vragen. Je behandelt dossiers op een zelfstandige en accurate manier en onderhoudt contact met cliënten. Je maakt binnen elk dossier een grondige analyse en je biedt kwaliteitsvol en oplossingsgericht advies...

Management Assistant

Voor een dynamisch advocatenkantoor gelegen in Gent zijn wij op zoek naar een personal assistant die ondersteuning biedt aan de advocaat vennoot.

Manager Estate Planning

Ben jij de persoon die we zoeken?Je hebt een master in de Rechten, bij voorkeur met een bijkomend diploma Fiscaliteit, Notariaat en/of Vennootschapsrecht. Je beschikt over minstens 7 jaar relevante professionele ervaring binnen een notaris-, gespecialiseerd advies-of advocatenkantoor inzake estate...

Manager BTW Gent

Je maak deel uit van het team dat de adviserende vertrouwenspersoon wordt voor onze klanten met betrekking tot btw-aspecten van hun beleid, alsook de bijstand bij klanten met de Belgische en EU btw.

Paralegal assistant

Voor een dynamisch accountantskantoor, gelegen in regio Hasselt, zijn wij op zoek naar een gedreven paralegal assistant.

Juridisch-administratief medewerker vastgoed

Zorg jij voor structuur in het beheer van de huur- en verhuurcontracten van onze 119 Veritas-winkels? In deze veelzijdige deeltijdse job combineer je elke dag jouw administratief talent met je interesse in real estate, recht en fashion!

Dossierbeheerder

Je behandelt zelfstandig je dossiers die vooral bestaan uit vastgoeddossiers (koop en verkoop), maar tevens ook uit schenkingen, huwelijkscontracten, echtscheidingen…

Notarieel medewerker

Je beschikt idealiter over een diploma Bachelor rechtspraktijk of een diploma Master rechten (schoolverlater of met ervaring). Je zal terechtkomen in een leuk en hecht team. Ons kantoor bevindt zich in een mooie herenwoning vlakbij de Antwerpse Singel.

Legal Advisor

Ben jij gedreven om medewerkers en cliënten te begeleiden binnen legal projecten? Wil jij meewerken aan de optimalisering van onze Tax & Legal afdeling? Dan ben jij de schakel waar wij op zoek naar zijn!

Jurist ondernemingsrecht

Heb jij een passie voor vennootschapsrecht? Is cliënten begeleiden in het ondernemingsrecht de job waar jij naar op zoek bent? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Juridisch Adviseur Contracting

Binnen de Pool Contracting bestaan je hoofdverantwoordelijkheden uit het beheer van het juridisch risico van de overeenkomsten met leveranciers en het beheer van het juridisch risico inzake merkenrecht.

Advocaat Corporate Law

Voor een genomineerd advocatenkantoor in regio Brussel zijn wij op zoek naar een advocaat om het team ondernemingsrecht te versterken.

Administratief medewerker

In deze sleutelrol zal je de dossierbeheerders en de notaris(sen) ondersteunen op praktisch en administratief vlak. Een diploma bachelor rechtspraktijk is een pluspunt, geen vereiste

Advocaat Estate Planning

Zie jij het zitten om in een internationaal onafhankelijk advocatenkantoor te werken? Heb je een oogje op fiscaliteit? Dan moet je zeker verder lezen.

Legal Expert Vennootschapsrecht

Voor SBB, is Steve Skills op zoek naar een gedreven Legal Expert Vennootschapsrecht voor het kenniscentrum (Leuven). Je ben het eerste aanspreekpunt voor de recurrente juridische dienstverlening, o.m. inzake oprichtingsaktes, omvormingen en corporate housekeeping.

Legal Advisor

Als Legal Advisor bied je juridische ondersteuning en advies over heel uiteenlopende zaken, in het bijzonder ondernemingsrecht (in de ruime zin), corporate finance en tax.

Jurist-generalist

Je beheert zelfstandig alle dossiers van jouw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht).

Legal consultant

Wil jij bemiddelend advies verlenen aan klanten in diverse juridische domeinen? Ben jij de specialist die ondernemers en families kan begeleiden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Management Assistant

Ben je op zoek naar een nieuwe werkervaring? Heb je uitstekende administratieve en communicatieve vaardigheden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Communicatiemedewerker

Voel jij je aangesproken door het idee om voor één van de meest gerenommeerde kantoren van België te werken? Wil jij je kunnen ontplooien in een uitdagende omgeving met een unieke sfeer? Lees dan zeker verder!

Fiscaal jurist

Ben jij gepassioneerd door vennootschapsrecht en sta je graag in contact met cliënten? Ben jij de vertrouwenspersoon waar wij naar op zoek zijn? Lees dan zeker verder!

Junior Advocaat ondernemingsrecht

Je behandelt zelfstandig dossiers van A-Z binnen het ruimere ondernemingsrecht (handelsrecht, contractenrecht, transacties, commerciële geschillen, corporate M&A, fiscaal recht, …).

Legal Counsel

Voor onze klant, Stow, zijn wij op zoek naar een gedegen Legal Counsel. Nederlandstalig met goede kennis van het Engels.

Associate Employment Law

Door onze groeiende activiteiten en voortschrijdende internationalisering van onze activiteiten, zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team arbeidsrecht in Brussel te vervolledigen.

Dossierbeheerder vennootschapsrecht

Je zal zelfstandig akten opstellen en dossiers beheren voor oprichting van vennootschappen en courante statutenwijzigingen. Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk of bent geïnteresseerd in juridisch werk.

Dossierbeheerder vastgoed

Wij kijken uit naar een kandidaat met een masterdiploma in de rechten/notariaat of een diploma van Professionele Bachelor Rechtspraktijk aangevuld met enkele jaren werkervaring.

Notarieel Jurist

Notarieel jurist in de domeinen vennootschapsrecht, verkoop en krediet, gerechtelijke vereffening-verdeling, nalatenschappen, beslag, … Bij voorkeur met minstens één jaar ervaring.

Jurist of juridisch medewerker

Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat of je hebt een bachelor in rechtspraktijk. Je hebt ervaring in het notariaat of in een andere juridische sector.

Assistent dossierbeheerder

Voor een groeiend en dynamisch notariskantoor, gelegen in regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een communicatieve assistent dossierbeheerder.

Jurist vastgoed

Je staat in voor het beheer van courante en complexe verkoopdossiers en stelt zelfstandig de bijhorende aktes op.

Legal Advisor Non Life

Je hebt een masterdiploma rechten. Een extra specialisatie in verzekeringsrecht? en/of Privacy? Je hebt ervaring in de verzekeringssector? Tot binnenkort dan, bij AG.

Dossierbeheerder nalatenschappen

Jouw functie zal bestaan in het behandelen van nalatenschapsdossiers en de opvolging ervan. Heb je geen ervaring in het notariaat, dan zullen we alles in het werk stellen om van deze eerste ervaring samen een succesverhaal te maken.

Corporate Legal Counsel

Als Corporate Legal Counsel sta je mee in voor de verdere uitbouw van het juridisch team en geef je ondersteuning aan de verschillende vennootschappen in de WDP groep.

Jurist contractenrecht

Voor een internationaal consultancy kantoor in regio Keerbergen zijn wij op zoek naar een jurist met passie voor het contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, etc.

Teamleader Rechtsbijstand

Voor onze klant, AG Insurance, zijn wij op zoek naar een Teamleider Rechtsbescherming met enkele jaren ervaring. Nederlandstalig met passieve kennis van het Frans.

Jurist

Voor een familiaal accountantskantoor, gelegen in regio Roeselare, zijn wij op zoek naar een jurist met ervaring.

Notarieel jurist

Een modern notariskantoor, gevestigd in regio Antwerpen, is op zoek naar een gemotiveerd notarieel medewerker.

Paralegal

Tilleghem is een ondernemings- en investeringsmaatschappij die zich focust op private equity en vastgoedprojecten. Om het team te versterken zoeken we een paralegal.

Medewerker Handels- en Vennootschapsrecht

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging om je professioneel verder te ontwikkelen? Is het iets voor jou om Belgische en internationale bedrijven te begeleiden en te adviseren ? Aarzel dan niet langer, solliciteer nu!

Advocaat Corporate Law

Je hebt een sterke interesse in ondernemingsrecht? Ben jij een advocaat die graag juridische bijstand geeft voor ondernemers? Lees dan zeker verder…

Embargo Advisor Compliance

Als Adviseur binnen het Group Compliance embargo team zal je focussen op de opvolging van UN, OFAC (US), OFSI (UK), EU en Belgische embargobepalingen en de omzetting ervan in een werkbaar beleid voor KBC.

Advocaat omgevingsrecht

Heb jij een sterke interesse in het omgevingsrecht? Ben je geboeid door ons leefmilieu? Lees dan zeker verder… Je komt terecht in een dynamische werkomgeving van dit groeiende advocatenkantoor in het mooie Antwerpen.

Senior legal consultant - Real Estate

Ben je een jurist met reeds enkele jaren ervaring in Real Estate en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze kantoren in Antwerpen, Hasselt & Leuven zijn op zoek naar een centrale spilfiguur die meedenkt, anticipeert en als vertrouwenspersoon wil fungeren voor onze klanten.

Management Assistant

In deze functie ondersteun je de advocaten op administratief vlak en begeleidt cliënten zowel persoonlijk als telefonisch en vormt een belangrijke schakel doorheen het proces.

Dossierbeheerder

Je volgde de opleiding rechtspraktijk of je bent afgestudeerd als master in het notariaat met bij voorkeur enkele jaren praktijkervaring op een notariskantoor.

(Notarieel) jurist(e)

We zoeken een gemotiveerde (notarieel) jurist(e), met of zonder ervaring, voor onmiddellijke indiensttreding en een langdurige samenwerking.

Junior Legal Risk Advisor

In deze rol van Junior Legal Risk Advisor kom je terecht in een dynamisch en divers team van Kwalitatieve en Kwantitatieve Risico-Analisten (6 collega's) bij een grote verzekeringsmaatschappij die marktleider is in haar niche.

Senior Consultant Corporate M&A

Onze kantoren in Antwerpen, Hasselt en Leuven zijn op zoek naar een spilfiguur die meedenkt, anticipeert en als vertrouwenspersoon wil fungeren voor onze collega’s en voor onze klanten.

Manager Sociaal Recht

Onze kantoren in Gent, Kortrijk & Oostkamp zijn op zoek naar een centrale spilfiguur die meedenkt, anticipeert en als vertrouwenspersoon wil fungeren voor onze klanten. Naast het beheren van klantendossiers, sta je ook in voor het opvolgen en begeleiden van een multidisciplinair team van...

Advocaat Arbeidsrecht

Je hebt een master in de rechten en je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring. Je komt terecht bij de vestiging in Antwerpen van een toonaangevend advocatenkantoor met verschillende vestigingen over Vlaanderen.

Legal Manager - Corporate Law M&A

Onze kantoren in Gent, Kortrijk & Oostkamp zijn op zoek naar een spilfiguur die meedenkt, anticipeert en als vertrouwenspersoon wil fungeren voor onze collega’s en voor onze klanten.

(Notarieel) Jurist

Een modern all-round notariskantoor, gevestigd tussen Kortrijk en Roeselare, is op zoek naar versterking. Je staat de notarissen bij, functioneert als hun rechterhand en neemt het dossierbeheer van A tot Z voor jouw rekening.

Dossierbeheerder courante dossiers

Thans zoeken we een medewerker voor het maken van courante akten zoals verkopen, kredieten, volmachten, huwelijkscontracten en nalatenschapsdossiers. Enige ervaring in het notariaat is een pluspunt.

Advocaat Estate Planning

Zie jij het zitten om in een internationaal onafhankelijk advocatenkantoor te werken? Heb je een masterdiploma in de rechten en een bijkomende diploma in de fiscaliteit/notariaat? Heb je een oogje op fiscaliteit? Dan moet je zeker verder lezen.

Jurist

Als jurist bij het Immo en Successiekantoor Pické krijg je een gevarieerd takenpakket. Je hebt een Masterdiploma rechten (master-na-master in het notariaat is een plus). Je kan je vlot uitdrukken in beide landstalen (Nederlands en Frans).

Notarieel medewerker

Een modern all-round notariskantoor, gevestigd tussen Kortrijk en Roeselare, met jaren ervaring in verschillende rechtsdomeinen, is op zoek naar een nieuwe collega met een bachelordiploma rechtspraktijk of met relevante ervaring.

Junior of Senior Medewerker

Wij zoeken een energieke, hands on junior medewerker of een solide senior medewerker. IP Porta is een jong, onafhankelijk nichekantoor met focus op intellectuele eigendomsrechten, technologie en media.

Juridisch Assistent

Als ervaren Juridisch Assistent zal je in de eerste plaats uitgebreid ondersteuning bieden aan de CEO. Daarnaast bied je met jouw kennis en ervaring ook ondersteuning aan het Legal departement.

Advocaat Corporate Law

Voor een toonaangevend advocatenkantoor in hartje Antwerpen zijn wij op zoek naar een advocaat corporate law. Samen met een gemotiveerd en hecht team verleen je expertise op maat. Je komt terecht in een kantoor waar kwaliteit, goede sfeer en mooi cliënteel hand in hand gaan.

Bedrijfsjurist

Voor de verdere uitbouw van ons 10-koppig team zijn we op zoek naar een bedrijfsjurist. Het PMV juridisch team ondersteunt de investeringsteams bij de voorbereiding, onderhandeling en opvolging van investeringsopportuniteiten.

Juridisch Adviseur

Als Juridisch Adviseur - ervaring notariële praktijk kom je terecht in het team verantwoordelijk voor de juridische aspecten van de IT-producten en IT-diensten binnen de SU Legal. Solliciteer ten laatste op 18 december 2022.

Technisch Adviseur Schadeverzekeringen

Hier wacht jou een boeiende job waarin je nauw samenwerkt met managers en een 15-tal dossierbeheerders. Op basis van je analyses, ervaring en expertise help je hen om de dossiers juridisch en technisch te begeleiden.

Compliance Adviseur Corporate Governance

Je volgde een universitaire opleiding, bij voorkeur rechten. Je hebt een goede kennis van de regelgeving omtrent corporate governance en je hebt minstens een eerste praktijkervaring in dit domein of in een compliance-functie.

Legal Advisor - Verzekeringen

De Verzekeringen van het Notariaat CV (ANVZN) is een kleine verzekeringsmaatschappij binnen FEDNOT, gespecialiseerd in de verzekering van de burgerlijke beroepsaansprakelijkheid van notarissen. Onze ploeg telt 8 medewerkers, waarvan 4 juristen.

Juridisch Adviseur Beleggen

Master in de rechten minstens 3 jaar relevante ervaring als advocaat of in de financiële sector. Zeer goede kennis zowel mondeling als schriftelijk zeer goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Legal Counsel

Je hebt een grondige kennis van het publiekrecht en het bestuursrecht? Niras biedt u een functie met talrijke uitdagingen en grote verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om een nationale en internationale expert in uw vakgebied te worden.

Juridisch Adviseur fiscaal recht

Door het continu uitbreiden van ons team fiscale juristen binnen de SU Legal, zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe collega Juridisch Adviseur fiscaal recht. Solliciteer ten laatste op 13 september 2022.

Expert Corporate - M&A

BOFIDI Legal is nog op zoek naar advocaten om samen een sterk multidisciplinair team te vormen. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Medewerker of Jurist

Wegens de groei van ons kantoor werken we aan de versterking van ons team en zijn we op zoek naar een all-round medewerker of jurist.

Legal Counsel

Voor onze klant, de referentie in België op het gebied van gebouwentechnieken en gespecialiseerd in totaalprojecten, zoeken we een Legal Counsel om het team te versterken. Nederlandstalig met zeer goede kennis Frans.

Notarieel medewerker

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een medewerker voor het zelfstandig behandelen van courante dossiers (koop-en kredietdossiers, aangiften van nalatenschap, oprichtingen van vennootschappen…). Voltijds of deeltijds.

Jurist(e)

Wij zijn op zoek naar een jurist(e) die eigen dossiers beheert, die advies verleent aan cliënten, zowel mondeling als schriftelijk, en dit in overleg met de notaris. Voltijds of deeltijds.

Advocaat Arbeidsrecht

Voor een internationaal advocatenkantoor in regio Brussel zijn we op zoek naar een advocaat arbeidsrecht. Je komt terecht in een dynamisch werkomgeving waar doorgroeien, specialiseren, managen en beter worden allemaal kan.

Senior Legal Advisor

Voor onze klant, een gekend accountants- en advieskantoor in België, zijn wij op zoek naar een Senior Legal Advisor met minimum 5 tot 10 jaar professionele ervaring. Nederlandstalig. Regio: Vlaams-Brabant / Limburg.

Advocaat Fiscaal recht

Voor een advocatenkantoor met specialisatie in het fiscaal recht zijn wij op zoek naar een advocaat stagiair. Je komt terecht in een hecht team en werkt aan uitdagende dossiers.

Tax Advisor

Tax advisor met minimum 5 jaar ervaring in beleggingsfiscaliteit. Zeer goede kennis van het Nederlands, goede kennis Engels en Frans is een pluspunt.

Paralegal

Voor onze klant, een gekend accountants- en advieskantoor in België, zijn wij op zoek naar een Paralegal met idealiter een eerste ervaring (of meer). Nederlandstalig.

Advocaat Handelsrecht

Heb je een bijzondere interesse in het handelsrecht? Heb je ondernemersperspectief? Voor een groot advocatenkantoor in Gent zijn wij op zoek naar een advocaat handelsrecht.

Jurist / Notarieel medewerker

Focus op vastgoedrecht (courante en complexe vastgoeddossiers). Je hebt bij voorkeur ervaring in de immowereld, het notariaat of een andere juridische sector.

Associate omgevingsrecht

We zijn op zoek naar een advocaat omgevingsrecht met een met glans afgewerkte studie of een eerste ervaring binnen het omgevingsrecht.

Recruitment Consultant Legal

Met Nonzerosum zijn we dé specialist in werving & selectie van juridische profielen en het inzetten van interim juristen bij heel diverse bedrijven en organisaties.

Legal Advisor

Je beschikt over een Master in de Rechten, ideaal met specialiteit in sociaal recht en deed een eerste relevante ervaring op. Je hebt belangstelling voor het sociaal recht en de loonfiscaliteit.

Paralegal

Je staat in voor administratieve en juridische ondersteuning met een focus op de Belgische Agrifirm entiteiten, alsook de entiteiten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Oost-Azië, China en Afrika.

Legal Manager

Voor onze klant Orelia, een groep van woonzorgcentra en assistentiewoningen, zoeken we een Legal Manager met minstens 4 jaar ervaring.

VRG
Vacatures

Osborne Clarke Junior Associate Corporate Law

Osborne Clarke Belgium is looking for a junior associate corporate law who can start in September 2023. Do you have a passion for corporate law and are you looking for a challenging career in an international law firm? Apply now!

Nonzerosum - Legal Recruitment Consultant

Nonzerosum is gespecialiseerd in werving & selectie van juridische profielen en het inzetten van interim juristen bij heel diverse bedrijven en organisaties. Ons kantoor in Gent is op zoek naar een Legal Recruitment Consultant ter versterking. Je bent Nederlandstalig of tweetalig.

Advocaat Sociaal Recht

Bellaw Gent is op zoek naar een advocaat sociaal recht (stagiair of junior medewerker) om de groei van het kantoor verder te ondersteunen.

Vacature GDW-Gent

GDW-Gent zoekt een nieuwe collega om haar team te versterken! Lijkt het je iets voor jou om bij dit gedreven en integer team te werken? Bekijk dan zeker de vacature van dit gerechtsdeurwaarderskantoor in de bijlage.

Soete Advocaten

Soete Advocaten is op zoek naar gedreven juristen, ervaring bij de balie is niet vereist. Meer info over dit kantoor en welk profiel zij zoeken lees je in in de vacature!

Vacature Advocaat-Stagair Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht

Interesse in sociaal recht? Wil je graag je baliestage aanvatten of al een eerste ervaring achter de rug? DLPA Advocaten wenst haar team verder uit te breiden met een advocaat-stagiair sociaal recht! Je kan werken in een regionaal kantoor, binnen een hecht en gemotiveerd team, zonder interne...

Deloitte Masterclass

t's time for Deloitte’s Masterclass Week! Register to explore Technology, Finance, Tax and Consulting & Advisory through interesting workshops, connect with Deloitte employees and get a taste of their good vibes. Register now!

Jones Day Masterclass

Participate in a two-day international masterclass in Paris with students from jurisdictions throughout Europe. Join other Belgian Master students to experience what it is like to work for a global law firm. Please apply before 25 February 2022 by sending your cover letter and resume to Delphine...

Junior Associate on the Corporate team

Vacature bij Osborne Clarke Job%20ad%20Corporate%20junior%28722772%20-.pdf

Advocaat-stagair

Storme, Leroy, Van Parys is momenteel op zoek naar een advocaat-stagiair, bij voorkeur met enige ervaring, welke zich wil bekwamen in het brede contractenrecht en ondernemingsrecht (vennootschapsrecht, het vroegere “handelsrecht”, aannemingsrecht,….) (m/v/x). Ook gerechtelijk contentieux hoort tot...

Juridisch Medewerker - De Wilde & Baele Gerechtsdeurwaarders

Bij De Wilde & Baele - Gerechtsdeurwaarders is men op zoek naar een Juridisch Medewerker/Para-Legal. Bij dit Gentse kantoor wacht er een aantrekkelijke, stabiele job in een financieel gezond en familiaal bedrijf op mensenmaat. Een uitdagende werkomgeving bovendien waar je geruggesteund wordt door...

Jurist Sociaal Huis

Het Sociaal Huis Torhout zoekt een enthousiaste jurist voor een tijdelijke opdracht van 30,4u /week (4/5de)

Norther - Junior Legal Counsel

Norther Offshore Wind Farm is looking for: Junior Legal Counsel (no experience required) with a high interest in the Offshore Wind Business (Ostend). Native language Dutch with an excellent knowledge of English; oral & writing (preferably good knowledge of French). Job offer: click here. https://www...

Vlaamse overheid - referendaris

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Referendaris

Vlaamse overheid - coördinatiejurist

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Coördinatiejurist
25.03.2021

EY - Junior Tax Consultant – Financial Services

Our Tax practice for financial services in Belgium is growing fast, and our team members are dealing with the most diverse tax and legal matters. We have a large client base and we offer tax services to a significant number of top financial institutions, both in Belgium and abroad.
25.03.2021

EY - Junior Legal Consultant – Financial Services

The Legal & Regulatory team for financial services provides legal advice to a broad number of institutions in the financial sector such as banks, insurance companies and asset managers, as well as to end users, whether as issuer/borrower or as investor.

Onze jobbeurs

Beste studenten,

Graag nodigen we jullie uit voor onze jaarlijkse jobbeurs, een gezamenlijke organisatie van het VRG Gent en de UGent Faculteit Rechten en Criminologie, die opnieuw doorgaat in het ICC. Dit jaar zal het plaatsvinden op dinsdag op dinsdag 8 november van 13u-17u.

Ben je op zoek naar een zomerstage of solliciteer je voor een vaste job? Heb je vragen over hoe het leven als jurist eruitziet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tal van kantoren en bedrijven hebben zicht al ingeschreven, waarbij diverse advocatenkantoren, overheidsdiensten en bedrijven uit de juridische wereld vertegenwoordigd zullen zijn.

Jobbeurs