De eerste stap in een
juridische carrière is ervaring opdoen!

Career

LexGo
Vacatures

Kandidaat-notaris, Stagiair(e) en Jobstudent

Notaris Luc R. Marroyen heeft meerdere vacatures: (1) Kandidaat-notaris (bij voorkeur geslaagd in het taalexamen); (2) stagiair(e) master in het notariaat en (3) een jobstudent voor opzoekingen en archiveringswerk.

Legal Recruitment Consultant

We groeien en breiden uit. Vandaar dat wij momenteel zoeken naar een jurist die vanuit een oprechte interesse in mensen en hun job ons team wil versterken als legal recruitment consultant. Je hebt een aantal jaren relevante ervaring in de juridische of HR sector.

Vastgoedjurist

We zoeken een gemotiveerde Master in de Rechten met als toekomstig uitdagend werkterrein de brede vastgoedpraktijk waarbij alle notariële aspecten aan bod komen.

Vennootschapsjurist

We zoeken een jurist met een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels (mondeling en schriftelijk). Ervaring in vennootschapsrecht is een pluspunt, evenals ervaring in een notaris- of advocatenkantoor.

Dossierbeheerder courante akten

Berquin Notarissen zoekt een (pas afgestudeerde) bachelor rechtspraktijk (M/V) (voltijds). U zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan één notaris ( ondersteuning en follow-up bij het opstellen van notariële akten, contact met het cliënteel, ...)

Medewerker/ster

Zoek je een stimulerende en dynamische werkomgeving, binnen een kantoor op mensenmaat? We zoeken een medewerker/ster (Master in de Rechten) met tenminste 2 jaar balie-ervaring.

Dossierbeheerder courante dossiers

Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk of bent geïnteresseerd in juridisch werk. Kennis van het Frans is een pluspunt. Je maakt graag deel uit van een fijn team en bent collegiaal.

Jurist Recovery & Restructuring

Je maakt deel uit van het Team dat dagdagelijks in staat voor de opvolging van betalingsachterstanden in onze kredietportefeuille. Je hebt een diploma van licentiaat of master in de rechten of bent gelijkwaardig door ervaring.

Jurist

Ben jij een jurist die graag je tanden zet in vraagstukken rond het arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, welzijnswetgeving? Zoek je een werkgever waarbij je een betekenisvolle impact kan hebben op onze maatschappij? Solliciteer dan vóór 12 oktober 2023!

Senior Advocaat Fiscaal Recht

Om ons kantoor in Gent te versterken, zijn wij op zoek naar een advocaat voor het departement fiscaal recht, dat onder leiding staat van Mr. Méhdi Zagheden.

Advocaat (fiscalist) estate planning

Je hebt een masterdiploma in de Rechten en een bijkomend diploma in Fiscaliteit en je hebt een relevante praktijkervaring (1-4 jaar) in de fiscale aspecten van Estate Planning. FR-talig of NL-talig met een zeer goede kennis van de andere landstaal en het Engels.

Legal Counsel

Voor onze klant, een Leuvense projectontwikkelaar, zijn we op zoek naar een gedegen Legal Counsel.

Legal Counsel

Als Legal Counsel bij Martin's Hotels zal je een breed scala aan verantwoordelijkheden hebben, waarbij je essentiële juridische ondersteuning en begeleiding biedt.Minimaal 5 jaar relevante ervaring.Nederlandstalig met een goed niveau van Frans en Engels.

Juristen

Er zijn 2 statutaire betrekkingen vacant bij de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (FOD WASO) op de Directie van de werkgelegenheid binnen de Algemene Directie Arbeidsrecht en juridische studiën (AD AJS) een op de Afdeling juridische zaken binnen de Algemene Directie Toezicht op de...

Legal Counsel HR

Ben je op zoek naar een uitdaging waarbij je zal kunnen werken binnen een dynamisch HR team (Sociale Relaties) en het team graag assisteert in de dagelijkse juridische HR topics? Dan ben jij de Legal Counsel HR die we zoeken.

Legal Counsel Regulatory

Voor onze klant, Telenet, zijn wij op zoek naar een Legal Counsel Regulatory met minstens zeven jaar relevante ervaring. Idealiter zit je ervaring tussen de vijf en de tien jaar. NL-talig met zeer goede kennis EN. Goede kennis FR is een plus.

Legal Counsel Real Estate

Om de vele projecten op juridisch vlak in goede banen te leiden, zijn wij voor onze klant, Ghelamco Group, op zoek naar een Legal Counsel Real Estate om het juridisch team te versterken.

Advocaat Business law

Wij zijn op zoek naar Nederlandstalige junior medewerkers business law (2 tot 4 jaar ervaring) in ons team vennootschapsrecht en ons team bank & financieel recht. Vloeiend Nederlands is essentieel, met een professionele beheersing van het Engels.

(Junior) Advocaat Onroerend Goed

Wij zijn op zoek naar een energieke gedreven collega met ervaring en/of interesse binnen het “onroerend goed” (privaat bouwrecht, vastgoedrecht, mede-eigendom en appartementsrecht, huur, verbintenissenrecht,..).

Senior Tax-Real Estate Associate

Ben jij een enthousiaste, creatieve Senior Tax - Real Estate Associate met minimaal 6 jaar relevante professionele ervaring en een brede interesse in (internationale) vastgoedfiscaliteit die uitkijkt naar een nieuwe uitdaging?

Legal counsel

Voor onze klant, Wolters Kluwer, zijn wij op zoek naar een jurist omgevingsrecht met enkele jaren ervaring. Je werkt in Hasselt of Venlo (NL), met mogelijkheid tot 3 dagen thuiswerk.

Legal Advisor

Voor onze klant, IZEN (deel van VINCI Energies onder hernieuwbare energie), zoeken we een Legal Advisor. Nederlandstalig met goede kennis Engels.

Boekhouder Notariaat en Interne administratie

Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of gelijk door ervaring (ervaring met notariële boekhouding is geen absolute vereiste maar wel een voordeel). Kennis van de courante informaticatoepassingen en bereid om nieuwe applicaties en specifieke toepassingen aan te leren.

Advocaat (-stagiair) vastgoed

Je hebt twee à drie jaar relevante ervaring. Je werkt vooral voor (vastgoed) professionals o.a. aannemers, ontwikkelaars, projectontwikkelaars, architectenkantoren. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van je dossiers onder begeleiding van de partner.

(Notarieel) jurist(e)

Je beheert dossiers in alle mogelijke notariële materies. Daarbij wordt rekening gehouden met je interesses en je ervaringsniveau. Een master in de rechten of master in het notariaat (ervaring is natuurlijk een pluspunt, maar niet vereist)

General counsel

Je bent in het bezit van een master diploma Rechten. Je hebt minimum 7 jaar ervaring als legal counsel incl. adviesverlening aan Directie niveau.

Quality Insurance Advisor

Internationaal toonaangevende verzekeraar gespecialiseerd in rechtsbijstand .3+ jaar ervaring in commercieel recht, verzekeringsrecht en schadebeheer . Inclusief een flexibel "hybride werkbeleid", waarbij menselijke aspecten en werk-privébalans centraal staan NL + FR + EN

(Senior) Associate Public Law

Lydian wil het Publiek recht team uitbreiden. We openen de zoektocht naar een senior profiel (met minimum 4 jaar relevante ervaring). Nederlandstalig met (pluspunt) goede kennis Engels/Frans.

(Senior) Associate Insurance Law

Lydian is op zoek naar een (Senior) Associate Insurance Law. We openen de zoektocht naar een senior profiel (met minimum 4 jaar relevante ervaring). Nederlandstalig met (pluspunt) goede kennis Engels/Frans.

Advocaat

We zoeken een tweetalige Nederlandstalige advocaat. Voornamelijk vreemdelingenrecht en familierecht - Open voor andere zaken (strafrecht (slachtoffers), sociaal recht, huurrecht)- Vaste termijn van 1 jaar hernieuwbaar - Werknemersstatus – Voltijds - > 3 jaar praktijk.

Jurist-generalist

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht). Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector.

(notarieel) jurist / stagiair

Wij zijn een jong, dynamisch en landelijk gelegen allround notariskantoor, met een aangename werkomgeving. We zoeken nu een gedreven jurist of notarieel stagiair. Kom kennismaken!

Advocaat of jurist in het omgevingsrecht

Je hebt een Master in de Rechten behaald en je hebt idealiter een eerste ervaring in het omgevingsrecht als jurist of advocaat. Maar ben je een enthousiaste starter met duidelijke voorkeur voor de materie van het omgevingsrecht, kan je ook in aanmerking komen!

Jurist

Zoek je een job met veel afwisseling, een leuk team en uitdagende juridische vraagstukken? Dan is dit de geknipte vacature voor jou. Opgelet, op 4/10/2023 wordt de vacature afgesloten.

Paralegal

Voor onze klant, een beursgenoteerde vastgoedspeler, zijn wij op zoek naar een paralegal om het juridisch team te versterken.

Juridisch Dossierbeheerder

FOD Financiën zoekt minstens 63 gemotiveerde juridisch dossierbeheerders voor verschillende diensten. De openstaande plaatsen bevinden zich in Vlaanderen en Brussel. Je kan solliciteren tot 25/09/2023.

Dossierbeheerder (courante dossiers)

Je beheert volledig zelfstandig courante dossiers : verkopen, kredieten, schenkingen, huwelijkscontracten. Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk of bent geïnteresseerd in juridisch werk.

Paralegal Geschillen

Voor ons Legal departement, werkzaam vanuit ons hoofdkantoor te Mechelen, zijn wij op zoek naar een Paralegal geschillen/Legal Specialist CTX (CTX staat voor “contentieux”) die de lead neemt in geschillendossiers.

HR Manager

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en implementatie van de HR-strategie binnen Eubelius voor 50 stafmedewerkers en de HR-ondersteuning van 150 advocaten.Je staat in voor de aansturing en coaching van 2 HR-medewerkers.

Bedrijfsjurist

Voor onze klant, een Oost-Vlaamse speler, gespecialiseerd in de uitbouw én exploitatie van toegankelijk investeringsvastgoed, zijn wij op zoek naar een gedegen bedrijfsjurist. Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans.

Notarieel jurist(e)

Zelfstandig beheer van courante en complexe dossiers in verschillende rechtstakken van begin tot eind. Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat. Voltijds contract van onbepaalde duur.

Product Manager

We zoeken een enthousiaste Master Rechten. Je wordt mee verantwoordelijk voor het uitwerken van het productbeleid en de product-roadmap en je bewaakt de rendabiliteit van de producten en de diensten van Euromex.

(Senior) Associate Finance & Banking

Als (Senior) Associate in bank- en financieel recht bij Monard Law zal je rol bestaan uit het verstrekken van juridische expertise en advies aan cliënten in de bank- en financiële sector. Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring.

Business Legal Officer

Je hebt een masterdiploma in rechten, een aanvullend diploma in vastgoed, economie of gelijkwaardige ervaring is een pluspunt. Je hebt relevante werkervaring als commercieel / notarieel jurist, idealiter binnen de RE-sector (min. 2 jaar).

Compliance Officer

We zoeken naar een Compliance officer met 5+ jaar werkervaring in compliance of risicobeheer binnen een internationale omgeving. Een masterdiploma in een juridische, economische, of financiële richting. Uitstekend niveau van Nederlands en Engels .

Tax Associate

Gereputeerd niche advocatenkantoor in tax en vermogensplanning is op zoek naar een advocaat met 3-7 jaar ervaring (fiscale advisering en fiscale geschillen). Aangename werkomgeving met boeiende dossiers.

Dossierbeheerder courante dossiers

Je beheert zelfstandig courante en minder courante dossiers in verschillende juridische domeinen: verkopen, kredieten, schenkingen, huwelijkscontracten, vennootschappen,...

HR legal counsel

Bij innovatieve toonaangevende ICT-onderneming - Junior positie in Arbeids- & Sociaal Recht - Sociaal recht jurist met minimum 2 jaren ervaring - Betekenisvolle bijdrage aan gezondheid en sociale zekerheid van Belgische burgers

Senior Privacy Officer

De Senior Privacy Officer zal deel uitmaken van het Benelux Privacy Team. Hij/zij zal de lead en het aanspreekpunt zijn voor alle privacy vraagstukken binnen de Legal & Regulatory Benelux organisatie.

Advocaat omgevings- en vastgoedrecht

Voor ons team omgevings- en vastgoedrecht zoeken we een nieuwe collega met 0-4 jaar relevante werkervaring in de advocatuur. Ben jij ondernemend, gedreven, positief ingesteld en op zoek naar een nieuw avontuur? Contacteer ons!

Adviseur Sociale Zaken

Passie voor sociale zaken en human ressources ? Meewerken aan klimaatneutraliteit ? Op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Belgisch staal - Top in Europa én de wereld !

Advocaten

We combineren het beste van 2 werelden. Topdossiers van topcliënten in bouw- en vastgoedsector en de voordelen van een klein team: intense samenwerking, opleiding, steun in professionele groei. Het welbevinden van onze advocaten staat centraal!

(Notarieel) jurist

Zelfstandig beheer van dossiers in verschillende domeinen van het notarieel recht. Deeltijdse of voltijdse overeenkomst. Aangename en soepele werkomgeving.

Legal Counsel

Voor onze klant, Napoleon Games, zijn we op zoek naar een Legal Counsel. Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Engels.

Legal Counsel

Als legal counsel bij Balta ben je het eerste aanspreekpunt voor alle juridische vragen.Je zorgt voor accuraat en tijdig juridisch advies in verscheidene onderwerpen, met de focus op het ondernemings- en handelsrecht.

Notarieel administratief medewerker

Je hebt reeds ervaring in een administratieve functie in de dienstverlenende sector of bent enorm gemotiveerd om die ervaring bij ons op te doen. Je hebt een goede kennis van de Franse taal.

Jurist

Onze klant is een grote beroepsfederatie. Om het team te versterken zoeken we een jurist. Nederlandstalig met goede kennis Frans of Franstalig met een goede kennis Nederlands.

Vlaamse ombudsman of ombudsvrouw

Als ombudsman of ombudsvrouw vervul je een brugfunctie tussen burgers en beleidsmakers. Mandaatperiode van 6 jaar (incl. proefperiode van 1 jaar), maximaal verlengbaar voor eenzelfde periode. Solliciteren kan tot uiterlijk 24/09/2023.

Private clients - advocaat-stagiair

Heb je een Master in de Rechten behaald en heb je net je aanvullende opleiding in de fiscaliteit afgerond? Neem dan zeker contact. Ook als je al enige ervaring hebt (tot 3 jaar) binnen dit vakgebied, willen we jou graag ontmoeten voor een gesprek.

Jurist

Je kom in de boeiende wereld van IT terecht en zal je anderen voornamelijk adviseren in de domeinen van cyberbeveiliging, cybercriminaliteit, verwerking van persoonsgegevens, certificatie van cyberbeveiliging, inspectie en publiek recht.

Advocaat-stagiair

Ben je afgestudeerd als rechten student en op zoek naar een stageplaats? Of al bezig met je stage en niet helemaal overtuigd van je huidige stageplaats?

Legal Counsel

Als Legal Counsel, ben je van bij de aanvang betrokken bij complexe investeringsdossiers en werk je nauw samen met de investeringsmanagers om verschillende transacties tot een mooi resultaat te brengen. Minstens 4 jaar ervaring.

(Notarieel) jurist of stagiair

Jurist of notarieel jurist. Beheer van dossiers van begin tot einde, opstellen van diverse soorten akten, evenals aangiften van nalatenschap. Mogelijkheid om alle soorten dossiers te behandelen, maar ook om zich te specialiseren in een bepaald rechtsdomein.

Senior bedrijfsjurist overheidsopdrachten

Je hebt een Master in de Rechten. Je hebt minimum vijf jaar solide ervaring met openbare aanbestedingen, idealiter als advocaat. We zijn op zoek naar een senior profiel dat de nodige kennis en praktijkervaring kan voorleggen over dit domein.

(Notarieel) Jurist

Een groeiend, jong en gedreven notaristeam in een historisch pand in het hartje van Pelt. Je beheert zelfstandig alle dossiers van jouw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht).

Notarieel Jurist

Gevarieerde dossiers beheren van A tot Z. Cliënten adviseren en als vertrouwenspersoon optreden. Aansturen van en samenwerken met notariële medewerkers. Vlot kunnen communiceren in het Nederlands en het Frans is vereist.

Jurist Schadebeheer

Master in de Rechten of Bachelor Rechtspraktijk met minimum 3 jaar relevante ervaring in bouwrecht en/of burgerlijke aansprakelijkheid.

Legal Counsel

Je ondersteunt de legal afdeling in al zijn facetten. Je bent niet alleen een coachende kracht voor collega's, maar ook een meester in het vertalen van complexe juridische zaken naar heldere adviezen. Je werkt afwisselend in Neder-Over-Heembeek en Sint-Truiden.

Associate Corporate en M&A

Ben jij onze nieuwe collega? Voor ons team Corporate en M&A zoeken we een associate met zin voor initiatief. Een advocaat die zelfstandig dossiers en projecten kan beheren, vlot in teamverband werkt en met onze cliënten meedenkt om zo een succesvolle koers te varen.

Juridisch medewerker

U beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht). U bent een (notarieel) jurist of genoot een opleiding rechtspraktijk.

Senior Legal interim

We zijn op zoek naar een zelfstandig jurist gespecialiseerd in bank- en financieel recht voor een periode van 3 maanden en omvat 2 tot 3 dagen per week. Ervaring van 5 jaar.

(Junior) Associate Public Law

Door onze groeiende activiteiten, zijn we op zoek naar een (junior) associate om ons team publiek recht te vervolledigen. Je kan werken in Hasselt of Antwerpen.

Jurist-generalist

Als notarieel jurist behandel je zelfstandig je dossiers en heb je rechtstreeks contact met de notarissen om bepaalde problematieken te bespreken. Een sympathieke collega met zin voor initiatief én humor, die met enthousiasme ons team wilt komen versterken.

Legal Counsel (vastgoed)

Voor een grote speler in de Belgische bouwsector zijn wij op zoek naar een Legal Counsel (bouw/vastgoed) met ervaring. Nederlandstalig.

Notarieel jurist

Je job zou erin bestaan om dossiers van a tot z te behandelen. Je doet dus zelfstandig dossierbeheer, uiteraard met de nodige ondersteuning indien gewenst.

Jurist (familierecht)

Je stelt zelfstandig akten op en beheert zowel nalatenschapsdossiers als courante dossiers (testamenten, schenkingen, huwelijkscontracten, echtscheidingen met onderlinge toestemming). Als verantwoordelijke voor het dossier zie je erop toe dat alle formaliteiten voor en na het verlijden van de akte...

Legal Counsel

Universitair diploma rechten met 3 tot 5 jaar werkervaring hetzij als advocaat hetzij als bedrijfsjurist of gelijkwaardig.Je beschikt over een gedegen kennis van het civiele bouwrecht, zowel privaat als publiek bouwrecht. Uitstekende beheersing van het Nederlands.

Paralegal

Je bent verantwoordelijk voor de algemene en juridische ondersteuning van de General Counsel en Legal Counsels. Je hebt +5 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt affiniteit met de vastgoedsector.

Vastgoedjurist

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Master in de Rechten met als toekomstig uitdagend werkterrein de brede vastgoedpraktijk waarbij alle notariële aspecten aan de orde komen.

Master in het notariaat

We zijn op zoek naar een pas afgestudeerde master in het notariaat (M/V) (voltijds). U heeft een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels (mondeling en schriftelijk).

Advocaat-stagiair(e) of medewerk(st)er

We zoeken iemand met een brede interesse in het bijzonder voor het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, het algemeen burgerlijk en commercieel recht. Je bent vlot tweetalig (Nederlands-Frans). Een goede kennis van het Engels is een pluspunt.

Junior Compliance Advisor Data Protection

Spreekt het thema data- & privacybescherming je aan? Zet dan je skills in bij een digitale koploper en geef je carrière een uitgelezen start. Bij ons kan je rekenen op variatie, intellectuele uitdaging en behulpzame collega’s.

Senior Accountant Notariaat

U beschikt over een bachelor Accountancy-Fiscaliteit. U bent leergierig en verantwoordelijk en u bent Nederlandstalig en met een goede kennis van het Frans.

Compliance Officer - Data Privacy

Je hebt een Masterdiploma (juridische of economische richting) of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring met Data Privacy is vereist. Interesse in digitalisering en informatisering en affiniteit met informatieveiligheid zijn mooie troeven.

Advocaat handels- en economisch recht

Limburgs kantoor met 70 jaar ervaring is op zoek naar een advocaat met minimaal 5 jaar ervaring in het handels- en economisch recht. Adviesverlening en bijstand bij juridische geschillen.

Dossierbeheerder courante akten

Je bent een (pas afgestudeerde) bachelor rechtspraktijk (M/V) op zoek naar een voltijdse functie. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Frans (mondeling en schriftelijk).

Junior Accountant

Als Junior Accountant zal je ondersteuning geven aan de verantwoordelijke van de boekhouding en het administratief team van ons notariaat. Door jouw input zal er een betere opvolging gebeuren van de openstaande facturen.

Legal Advisor verbintenissen- en goederenrecht

De Juridisch Adviseur werkt binnen het team van juristen van het consultatiecentrum binnen FEDNOT en is verantwoordelijk voor het verlenen van zowel telefonisch als schriftelijk advies aan de notarissen en hun medewerkers. Solliciteer voor 30/09.

Social Legal Advisor

Als legal advisor beheer je alle personeelsgebonden juridische vragen. Voor adviezen sta je in direct contact met de HR Director. Je bent een ervaren en gedreven Master in de Rechten met expertise in arbeidsrecht en sociale wetgeving.

Master in de rechten - vennootschapsrecht

Naar aanleiding van de verdere uitbouw van ons vennootschapsdepartement zijn wij op zoek naar een jurist(e) die zich wil bekwamen in het vennootschapsrecht. Relevante werkervaring is geen vereiste voor deze functie. De job zal “on the floor” door de notarissen en collega’s aangeleerd worden.

Jurist

Je behaalde een masterdiploma in de rechten. Je hebt minimum 3 jaar ervaring als advocatuur, bedrijfsjurist of juridisch adviseur.

Vennootschapsjurist

U heeft een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels (mondeling en schriftelijk). Aangename en collegiale werksfeer waarin dynamische mensen het beste van zichzelf kunnen geven.

Notarieel Medewerker

Ondersteuning van jurist-dossierbeheerder bij de behandeling van dossiers, zowel vastgoeddossiers, familiaalrechtelijke dossiers en vennootschapsdossiers.

Advocaat Arbeidsrecht

Ons kantoor te Gent zoekt een advocaat met 2 à 3 j ervaring in arbeidsrecht. Groepsgeest en flexibiliteit zijn uiteraard cruciaal.

Paralegal

Je hebt minstens 4 jaar ervaring als Paralegal. Je bent Nederlandstalig, met goede kennis van Frans en Engels.

Jurist

Jurist met bijzondere interesse in vastgoed en familiale materies. Je bent zelfstandig in de organisatie en afwerking van jouw dossiers. Een leuke werkplek in een nieuw gebouw.

HR Paralegal

Je behaalde minimaal een bachelordiploma in Sociaal Werk, Rechtspraktijk of een vergelijkbare richting en je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring in HR.

Administratief medewerker

Administratief medewerker in de ruime zin. Elektronische registratie na het tekenen van een akte, onthaal van cliënten, beheer van de kantooragenda, ...

2 juristen

Ben je pas afgestudeerd of heb je al wat ervaring? Dan is een job bij VDAB misschien iets voor jou. Samen met je collega's geef je het beste van jezelf en maak je elke dag opnieuw het verschil.

Dossierbeheerder - Vastgoed

We zoeken een dossierbeheerder voor de opvolging van vastgoeddossiers. Indien je een breder interesseveld hebt, is er mogelijkheid om ook andere soorten dossier te behandelen.

Referendaris

Als referendaris ondersteun je de Raad voor Vergunningsbetwistingen, het Handhavingscollege en hun bestuursrechters bij de behandeling van bestuursrechtelijke geschillen in het omgevingsrecht.

VRG
Vacatures

Advocaat-stagiair Acerta

Lid van VRG en studeer je binnenkort af? Proficiat! Want dat betekent dat je binnenkort aan de slag gaat als advocaat-stagiair. Als partner van Vlaams Rechtengenootschap Gent (VRG) helpt en ontzorgt Acerta Ondernemingsloket en Sociaal Verzekeringsfonds meer dan 4 000 advocaten voor, tijdens en na...

Junior ICT-jurist

IFORI is een juridisch niche kantoor gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht, ICT & privacy recht met kantoren in Gent en Tervuren. Elke dag trachten we onze slogan ‘BETTER BEATS GOOD’ waar te maken. Onze expertise gaat van het strategische beheer en uitbouw van IP portfolio’s (merken...

Osborne Clarke Junior Associate Corporate Law

Osborne Clarke Belgium is looking for a junior associate corporate law who can start in September 2023. Do you have a passion for corporate law and are you looking for a challenging career in an international law firm? Apply now!

Nonzerosum - Legal Recruitment Consultant

Nonzerosum is gespecialiseerd in werving & selectie van juridische profielen en het inzetten van interim juristen bij heel diverse bedrijven en organisaties. Ons kantoor in Gent is op zoek naar een Legal Recruitment Consultant ter versterking. Je bent Nederlandstalig of tweetalig.

Advocaat Sociaal Recht

Bellaw Gent is op zoek naar een advocaat sociaal recht (stagiair of junior medewerker) om de groei van het kantoor verder te ondersteunen.

Vacature GDW-Gent

GDW-Gent zoekt een nieuwe collega om haar team te versterken! Lijkt het je iets voor jou om bij dit gedreven en integer team te werken? Bekijk dan zeker de vacature van dit gerechtsdeurwaarderskantoor in de bijlage.

Soete Advocaten

Soete Advocaten is op zoek naar gedreven juristen, ervaring bij de balie is niet vereist. Meer info over dit kantoor en welk profiel zij zoeken lees je in in de vacature!

Vacature Advocaat-Stagair Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht

Interesse in sociaal recht? Wil je graag je baliestage aanvatten of al een eerste ervaring achter de rug? DLPA Advocaten wenst haar team verder uit te breiden met een advocaat-stagiair sociaal recht! Je kan werken in een regionaal kantoor, binnen een hecht en gemotiveerd team, zonder interne...

Deloitte Masterclass

t's time for Deloitte’s Masterclass Week! Register to explore Technology, Finance, Tax and Consulting & Advisory through interesting workshops, connect with Deloitte employees and get a taste of their good vibes. Register now!

Jones Day Masterclass

Participate in a two-day international masterclass in Paris with students from jurisdictions throughout Europe. Join other Belgian Master students to experience what it is like to work for a global law firm. Please apply before 25 February 2022 by sending your cover letter and resume to Delphine...

Junior Associate on the Corporate team

Vacature bij Osborne Clarke Job%20ad%20Corporate%20junior%28722772%20-.pdf

Advocaat-stagair

Storme, Leroy, Van Parys is momenteel op zoek naar een advocaat-stagiair, bij voorkeur met enige ervaring, welke zich wil bekwamen in het brede contractenrecht en ondernemingsrecht (vennootschapsrecht, het vroegere “handelsrecht”, aannemingsrecht,….) (m/v/x). Ook gerechtelijk contentieux hoort tot...

Juridisch Medewerker - De Wilde & Baele Gerechtsdeurwaarders

Bij De Wilde & Baele - Gerechtsdeurwaarders is men op zoek naar een Juridisch Medewerker/Para-Legal. Bij dit Gentse kantoor wacht er een aantrekkelijke, stabiele job in een financieel gezond en familiaal bedrijf op mensenmaat. Een uitdagende werkomgeving bovendien waar je geruggesteund wordt door...

Jurist Sociaal Huis

Het Sociaal Huis Torhout zoekt een enthousiaste jurist voor een tijdelijke opdracht van 30,4u /week (4/5de)

Norther - Junior Legal Counsel

Norther Offshore Wind Farm is looking for: Junior Legal Counsel (no experience required) with a high interest in the Offshore Wind Business (Ostend). Native language Dutch with an excellent knowledge of English; oral & writing (preferably good knowledge of French). Job offer: click here. https://www...

Vlaamse overheid - referendaris

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Referendaris

Vlaamse overheid - coördinatiejurist

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Coördinatiejurist
25.03.2021

EY - Junior Tax Consultant – Financial Services

Our Tax practice for financial services in Belgium is growing fast, and our team members are dealing with the most diverse tax and legal matters. We have a large client base and we offer tax services to a significant number of top financial institutions, both in Belgium and abroad.
25.03.2021

EY - Junior Legal Consultant – Financial Services

The Legal & Regulatory team for financial services provides legal advice to a broad number of institutions in the financial sector such as banks, insurance companies and asset managers, as well as to end users, whether as issuer/borrower or as investor.

Onze jobbeurs

Beste studenten,

Graag nodigen we jullie uit voor onze jaarlijkse jobbeurs, een gezamenlijke organisatie van het VRG Gent en de UGent Faculteit Rechten en Criminologie, die opnieuw doorgaat in het ICC. Dit jaar zal het plaatsvinden op dinsdag op dinsdag 8 november van 13u-17u.

Ben je op zoek naar een zomerstage of solliciteer je voor een vaste job? Heb je vragen over hoe het leven als jurist eruitziet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tal van kantoren en bedrijven hebben zicht al ingeschreven, waarbij diverse advocatenkantoren, overheidsdiensten en bedrijven uit de juridische wereld vertegenwoordigd zullen zijn.

Jobbeurs