De eerste stap in een
juridische carrière is ervaring opdoen!

Career

LexGo
Vacatures

Expert Wetgeving BTW

Er zijn minimum 2 vacante plaatsen (NL of FR) bij de directie btw van de dienst Reglementering van de Algemene Administratie van de Beleidsexpertise en -ondersteuning te Brussel. Je kan solliciteren tot 10 april 2023.

(Notarieel) Jurist(e)

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht).

Advocaat Ondernemingsrecht

Als lid van het departement Ondernemingsrecht, je krijgt de opportuniteit om een gevarieerd en interessant aanbod van dossiers te behandelen en hiermee jouw kennis verder te ontwikkelen.Min.5 jaar relevante ervaring

Notarieel medewerker

Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk (of gelijkwaardig diploma) en bent geïnteresseerd in juridisch werk. We bieden een voltijds of deeltijds contract van onbepaalde duur.

Legal Counsel

Je zal binnen het Legal Department deel uitmaken van een uitgebreid team van Legal Counsels, die elk verantwoordelijk zijn voor een of meer geografische gebieden in de wereld, business units en/of specifieke rechtsdomeinen.

Notarieel jurist

Zelfstandig dossiers beheren van begin tot eind, met inbegrip van het opmaken van aktes. Ervaring in het notariaat mag, maar is niet per se vereist. Net afgestudeerde juristen krijgen als stagiair de nodige begeleiding en opleiding.

Legal Advisor Insurance

Je zal deel uitmaken van het Legal Insurance Team (6 juristen) binnen het Centraal Juridisch Departement van Baloise (15 personen). Je zal rapporteren aan de Legal Manager Insurance. Er is een mogelijkheid om tot 3 dagen van thuis uit te werken.

Kandidaat-notaris en Stagiair(e)

Notaris Luc L.R. Marroyen (Brussel) zoekt voor spoedige indiensttreding met het oog op duurzame samenwerking op zelfstandige basis: (1) Kandidaat-notaris (bij voorkeur geslaagd in het taalexamen); (2) stagiair(e) master in het notariaat.

Advocaat arbeidsrecht

PAQT Advocaten is op zoek naar een advocaat met een passie voor het arbeidsrecht en enige jaren relevante ervaring als advocaat of jurist.

Legal Counsel

Jouw kernverantwoordelijkheden: Nucleaire veiligheid, Opstellen en coördineren van nieuwe regelgeving, Contracten en bestekken. +4 jaar ervarin. Tweetalig

Legal Advisor

Ter versterking van het adviesteam in regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen zoekt onze cliënt, SBB Accountants en Adviseurs, een legal advisor. Je adviseer de klanten en collega’s inzake ondernemings gerelateerde juridische materies zoals economisch recht, verbintenissenrecht en vennootschapsrecht...

Notarieel jurist

In de rol van jurist-generalist beheer je zelfstandig alle dossiers in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht).

Medewerker pré- en post-akte

In deze sleutelfunctie zal je de dossiers na de ondertekening van de akte administratief opvolgen en zal je bij afwezigheid van onze onthaalcollega de cliënten in ons kantoor verwelkomen.

Examen auditoraat en coördinatiebureau

Wegens de kaderuitbreiding door de wet van 6 september 2022 zijn er momenteel 16 vacatures in de Nederlandstalige afdelingen van het auditoraat. Infoavond op donderdag 30 maart 2023. Uiterste inschrijving voor het examen: 14 april 2023

Jurist-generalist

In de rol van jurist-generalist beheer je zelfstandig alle dossiers in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht).

Dossierbeheerder

Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector. Heb je geen ervaring in het notariaat, dan zullen we alles in het werk stellen om van deze eerste ervaring samen een succesverhaal te maken!

Jurist vastgoedrecht

Wij zoeken een jurist met ervaring, die zelfstandig dossiers kan beheren in diverse vakgebieden (doch hoofdzakelijk courante en complexere vastgoeddossiers in het kader van projectontwikkeling).

Dossierbeheerder vennootschapsrecht

Door de groei van ons kantoor en de nieuwe uitdagingen binnen het vennootschapsrecht, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega die wordt bijgestaan door een team van ervaren collega's.

Legal Counsel Commercial Procurement

Voor Telenet zijn wij op zoek naar een Legal Counsel Commercial/Procurement. Idealiter zit je ervaring tussen 5 en 10 jaar. Nederlandstalig met zeer goede kennis Engels. Goede kennis van het Frans is een plus.

Legal Advisor

Master in de rechten met 3-5 jaren relevante werkervaring als advocaat, juridisch adviseur of als bedrijfsjurist. Een relevante expertise en ervaring in het domein van Real Estate en/of Corporate Finance.

Jurist vennootschapsrecht

Naar aanleiding van de verdere uitbouw van ons vennootschapsdepartement zijn wij op zoek naar een jurist(e) die zich wil bekwamen in het vennootschapsrecht. Relevante werkervaring is geen vereiste voor deze functie. Je leert de job 'on the floor'!

Data Protection Officer

Als Data Protection Officer speel je een belangrijke rol in de advisering en de aankoopdossiers. Je speel een belangrijke rol in de advisering en de aankoopdossiers. Bachelor- of masterdiploma in de rechten.

Master in het notariaat

Wij zijn op zoek naar een (eventueel pas afgestudeerde) Master in het notariaat voor een voltijdse functie. Stel je vandaag kandidaat om te werken in één van de grootste notariskantoren van België!

Jurist of juridisch medewerker

Jouw functie zal bestaan in het behandelen van dossiers in de meest uitgebreide materies. Onder leiding van de notarissen sta je in voor de volledige afhandeling van jouw dossiers.

Paralegal Officer

Paralegal met minimum 2 jaar ervaring als contractbeheerder. Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels.

Paralegal Assistant

Je hebt een Bachelor in rechten en je hebt minstens 5 jaar ervaring in de juridische afdeling van een bedrijf of in een advocatenkantoor.

Advocaat-stagiair omgevingsrecht

Je ben geïnteresseerd in publiek recht met een bijzondere interesse in het omgevingsrecht. Eerdere ervaring met publiek recht is geen must! Je wordt opgeleid en begeleid.

Talent Researcher

Je hebt naast een sterke interesse in mensen ook interesse in de legal, HR of compliance markt of je bent bereid je hierin te verdiepen. Een eerste werkervaring in rekrutering, communicatie, in de juridische of HR-sector of in het bedrijfsleven is een plus, maar we staan ook open voor getalenteerde...

Paralegal

In jouw rol van Paralegal sta je in voor de coördinatie en ondersteuning van M&A-projecten en finance dossiers, en voor het ondersteunen van de compliance functie, en dit voor de volledige Bekaert Groep.

Jurist

Al eens aan Oudenaarde gedacht? Notaris Binnemans zoekt een bekwame jurist.

Juridisch Adviseur

Voor onze afdeling Payroll Services (Leuven) zijn we op zoek naar een Juridisch Adviseur. Je hebt minstens 5 jaar ervaring kunnen opdoen in een relevante functie en beschikt over een expertise in arbeidsrecht/sociaal zekerheidsrecht.

Legal Advisor (2e pensioenpijler)

Je hebt een masterdiploma rechten behaald aan een Belgische universiteit en wil gaandeweg een sterke expertise opbouwen. De basiskennis daarvoor heb je; je bent vertrouwd met de beginselen van sociaal recht en verzekeringsrecht.

Dossierbeheerder

Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk of bent geïnteresseerd in juridisch werk. We bieden een aangename werkomgeving, voorzien van alle tools om in de beste omstandigheden te kunnen werken, zowel op kantoor als thuis

Legal Counsel Projectsourcing

Voor onze klant, een detacheringsorganisatie die zich in België toelegt op projectsourcing, zijn wij op zoek naar een Legal Counsel Projectsourcing. Nederlandstalig met goede kennis Engels en Frans. Deeltijds (tussen 24 en 32 uur per week).

Agent gesyndiceerde kredieten

Als agent gesyndiceerde kredieten ben je de tussenpersoon tussen de groep van kredietverstrekkers, de kredietnemer en externe adviseurs. Bij voorkeur volgde je een universitaire opleiding in een economische of een juridische richting.

Dossierbeheerder

Je zal ingezet worden voor alle aspecten binnen het notariskantoor, in te vullen samen met de notaris, maar voornamelijk het behandelen van vastgoeddossiers.

Head of Labour Relations

Als Head of Labour Relations maak je deel uit van het HR leadership team en heb je de leiding over de Labour Relations experten en paralegals.Je hebt zeer sterke communicatie skills en past je stijl aan aan je publiek. Minstens 7 jaar ervaring.

Paralegal

Samen met onze klant, SBB, kijken wij uit naar (een) paralegal(s) voor regio Antwerpen of regio Limburg. Nederlandstalig.

Dossierbeheerder

Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk (of gelijkwaardig door ervaring en sterk geïnteresseerd in juridisch werk). Bij ons vind je een aangename werksfeer met een gevarieerd team van 14 medewerkers en 4 notarissen.

Jurist-generalist

In de rol van jurist-generalist beheer je zelfstandig dossiers in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht).

HR Business Partner

Als belangrijk lid van het HR-team draag je een medeverantwoordelijkheid voor het organiseren en op punt stellen van het personeelsbeleid voor de site Langemark. Jouw rol als spilfiguur is cruciaal om te begrijpen waar de behoeften en noden van het personeel liggen.

Vennootschapsjurist

Samen met onze klant, SBB, kijken wij uit naar een vennootschapsjurist om het kenniscentrum in Leuven te versterken. Nederlandstalig.

Jurist familierecht

Om onze cliëntenservice te kunnen blijven garanderen, zijn wij op zoek naar een ervaren jurist die gespecialiseerd is in familierecht.

Jurist

Uw belangrijkste functie: geven rechtstreeks juridisch advies aan ondernemers en het buitengerechtelijk behandelen van geschillen. Tweetalig Nederlands/ Frans

Legal Counsel

Master in de rechten met minimaal 8 jaar professionele ervaring in commercieel en contracten recht. Zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans. Goede kennis van het Engels.

Notarieel jurist

We zijn op zoek naar een licentiaat / master rechten en/of notariaat (m/v) of stagiair in het notariaat. Voltijdse functie in een dynamisch team.

Legal Consultant

Voor de regio Vlaanderen zoeken we een Legal Consultant met focus op de toepassing van het arbeidsrecht en de personeelsfiscaliteit (bv. loonoptimalisaties, uitbouw van policies, sociale audits, ontslag en aanwerving, herstructureringen, …).

Legal Counsel

Voor Telenet zijn wij op zoek naar een Legal Counsel met minstens een eerste relevante ervaring. Idealiter drie à vijf jaar ervaring. Nederlandstalig met zeer goede kennis Engels. Goede kennis van het Frans is een plus.

Juridisch Adviseur

Sta je te popelen om een cruciale rol te spelen in de evolutie van de energie- en watermarkt in Brussel? Heb je zin om de juridische uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met de energietransitie? En, bovenal, heb je een passie voor energie?

Legal Counsel

We zijn op zoek naar een breed inzetbare Legal Counsel met focus op de behandeling van een diversiteit aan commerciële contracten. In deze rol rapporteer je aan de Group Legal Manager.

Advocaat-Medewerker of Jurist

Voor ons kantoor te Oudenaarde zoeken wij een Advocaat-Medewerker of Jurist (m/v) met relevante ervaring en/of interesse in bouwrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en overheidsopdrachten voor aanneming van werken.

Debiteuren dossierbeheerder

Onze juridische dienst werft een (m/v) debiteuren dossierbeheerder aan. U zult in contact komen met onze aangeslotenen, onze interne diensten of derden (advocaten, gerechtsdeurwaarders, enz.).

Fiscaal Advocaat - Corporate Estate

Als onderdeel van het Corporate Estate team geef je hoogwaardige begeleiding aan (familiale) ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Multidisciplinaire tax praktijk met internationale dimensie. 1-3 jaar ervaring.

(Notarieel) jurist / medewerker / kandidaat-notaris

Je hebt ervaring in het notariaat of je bent bereid om intern opleidingen te volgen die je wegwijs kunnen maken in het notarieel recht. We bieden een aangename werkomgeving, voorzien van alle tools om in de beste omstandigheden te kunnen werken, zowel op kantoor als thuis.

Associate Commercial Law

We offer you the opportunity to work with our team and with other departments to advise a variety of (international) clients ranging from start-ups, growth-stage and multinational companies and entrepreneurs, mainly active in the retail sector and modern technologies.

HR Officer

De HR Officer is de rechterhand van de HR Manager en neemt het operationele en administratieve HR-luik .Je beschikt minstens over een bachelorsdiploma en over een eerste werkervaring in een brede, ondersteunende HR-rol.

Notarieel jurist met ervaring

Wil je werken aan je persoonlijke groei in een aangename werksfeer? Wil je rechtstreeks van de notaris leren en gecoacht worden? Druk op de sollicitatieknop en stel je kandidaat!

Junior Associate Employment Law

Voor onze klant, een full-service Belgisch advocatenkantoor te Brussel, zoeken we een junior associate employment law. Nederlandstalig of Franstalig met een goede kennis van de andere landstaal en een zeer goede kennis Engels.

HR Manager

Als HR Manager bouw je samen met je team een HR afdeling om fier op te zijn. Je behartigt, samen met je team, de wettelijke, loontechnische- en administratieve zaken van de HR dienst.

Legal Counsel

Als Legal Counsel sta je mee in voor de verdere uitbouw van het juridisch team en geef je ondersteuning aan de verschillende vennootschappen in de WDP groep.

Head of Legal

Aansturen en coachen van het legal team bestaande uit 6 personen (legal managers en counsels, transaction director en legal assistant)

Jurist Commercieel Recht

Om ons snel groeiende legal mee te ondersteunen, kijken we uit naar een jurist of advocaat met stevige basis binnen het commercieel recht.

Jurist M&A

Binnen Baker Tilly hebben we in 2022 bijna 40 deals succesvol afgerond, hier wensen we nog steeds in verder te groeien. Om deze groei te ondersteunen, kijken wij uit naar een jurist met een uitgebreide expertise in M&A.

Advocaat Arbeidsrecht

Wij zoeken een gedreven medewerk(st)er die reeds enige ervaring heeft opgebouwd in de behandeling van arbeidsrechtelijke dossiers en/of die bereid is zich daarin verder te specialiseren om het kantoor duurzaam te versterken.

Paralegal

Om ons snel groeiende legal mee te ondersteunen, kijken we uit naar een gemotiveerde paralegal. Een eerste ervaring als paralegal binnen het vennootschapsrecht en/of contractenrecht is mooi meegenomen.

Social Legal Advisor

Als Social Legal Advisor beheer je alle personeelsgebonden juridische vragen. Voor adviezen sta je in direct contact met de HR Director.

Notarieel Jurist(e)

U zal deel uitmaken van een dynamisch team van 9 personen en zich voornamelijk focussen op professioneel vastgoed (aankoop, verkoop, hypothecaire lening, mede-eigendom, vestiging zakelijke gebruiksrechten).

Dossierbeheerder familiaal

Binnen de familiale cel draag je je steentje bij als expert in (gerechtelijke) procedures vereffening-verdeling zowel na echtscheiding als overlijden alsook in echtscheidingen met onderlinge toestemming.

Data Protection Advisor

Je bent in het bezit van een masterdiploma in de rechten of gelijkwaardig. Je hebt minstens 2 jaar professionele ervaring als adviseur in privacy-gerelateerde domeinen OF masterniveau in "Privacy & Data Protection".

Legal Advisor

Je hebt een Master Rechten en je hebt minstens 3 jaar ervaring in de juridische wereld (advocatuur / corporate).

Onthaal-en office assistant

Wij zijn op zoek naar een communicatieve collega met een talent voor organisatie en een groot hart voor mensen. Bij voorkeur beschik je over een bachelor diploma en heb je enkele jaren ervaring opgedaan in een administratief ondersteunende functie.

Manager Inhouse Legal

Voor onze Business Unit Tax & Legal zijn we op zoek naar een Manager Inhouse Legal. Locatie: In 1 van onze kantoren dichtbij jouw thuis.... Antwerpen, Hasselt, Gent, Brussel.

(Notarieel) jurist

Je genoot een masteropleiding rechten, bij voorkeur aangevuld met een master in het notariaat en je beschikt bij voorkeur over ervaring in het notariaat.

Advocaat Arbeidsrecht

Je zal deel uitmaken van het departement Sociaal, actief in diverse takken van het individueel en collectief arbeidsrecht, met een bijzondere belangstelling voor internationale tewerkstelling. Je wordt begeleid door meer ervaren advocaten.

Compliance & Legal Manager

Voor onze klant, Aldi, zijn wij op zoek naar een Compliance & Legal Manager met een eerste ervaring. Nederlandstalig met zeer goede kennis Engels en goede kennis Frans.

(Notarieel) jurist / stagiair

Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat. Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector, doch ook net afgestudeerde notariële juristen zijn welkom bij ons!

Solo Legal Counsel

Je hebt een Masterdiploma met minstens 4 jaar relevante ervaring als advocaat, juridisch adviseur of als bedrijfsjurist. Bij voorkeur met ervaring met contracten- en ondernemingsrecht. Je communiceert vlot en helder in het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van het...

Fiscaal adviseur

Licentiaat/master economie/toegepaste economische wetenschappen met extra fiscale opleiding of licentiaat/master in de rechten met extra opleiding fiscaliteit. Minstens 2 jaar nuttige beroepservaring. Goede talenkennis in NL, FR en ENG.

Advocaat Publiek Recht

Je bent pas afgestudeerd OF hebt minstens 3 jaar ervaring in het publiek recht, bij voorkeur aan de balie. Je komt terecht in een meertalig en dynamisch kantoor met een soepele organisatie en een grote zin voor sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

Advocaat Publiek- en Sportrecht

Wij zijn op zoek naar een advocaat om zowel het team Publiek Recht onder leiding van Anthony Poppe als het team Sportrecht onder leiding van Mathieu Baert in ons kantoor in Gent te versterken.

Legal Manager

Je volg de vastgoedprojecten in de regio’s Brussel, Wallonië en Luxemburg op. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de legal werking voor deze regio’s. Je hebt een bijzondere interesse in vastgoed- en bouwrecht & affiniteit met vennootschapsrecht. Minstens 7 jaar relevante ervaring.

Junior Commercial Lawyer

Je bent Master in de rechten met zeer goede academische resultaten. Buitenlandse ervaring en/of een LL.M. zijn een troef. Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een commercial praktijk.

Solo Legal Counsel

Voor onze klant, Smappee, actief in de wereld van energietransitie, zoeken we een Legal Counsel om het team te versterken. Nederlandstalig met goede kennis Engels en Frans.

Advocaat-stagiair(e)

Het collectief deprevernet is op zoek naar een gedreven advocaat-stagiair(e) met interesse in het publiekrecht. Pas afgestudeerd of minder dan 1 jaar ervaring aan de balie.

General Counsel

Goesting om je expertise binnen legal in te zetten in ons innovatief, sterk familiebedrijf? Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden en in staat om in een snel evoluerende omgeving te werken?

Legal Counsel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en veelzijdige Legal Counsel met 1 tot 5 jaar ervaring. Je hebt klantcontact gehad of je analytische vaardigheden ontwikkeld.

Jurist of medewerker

Zelfstandig behandelen van dossiers in verschillende domeinen: vastgoedrecht, vennootschapsrecht, familiaal vermogensrecht,… Je komt terecht in een jong en dynamisch kantoor in een nieuw gebouw.

(Notarieel) Jurist

Onze klant, Notaris Roels, heeft kantoor te Esen (Diksmuide). Het kantoor behandelt alle types van dossiers voor een gevarieerd cliënteel. Om het team te versterken zoeken we een (notarieel) jurist.

Jurist of dossierbeheerder

In de rol van jurist-dossierbeheerder beheer je zelfstandig alle dossiers in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht).

Jurist sociale wetgeving & sociale relaties

We versterken ons HR-team graag met een gedreven professional, die snel de diverse boeiende topics in handen kan nemen. Als expert ligt je focus in eerste instantie op sociaal-juridische ondersteuning van onze afdeling en hun stakeholders.

Associate Tax

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met 3 tot 5 jaar ervaring om ons Fiscaal Recht departement te vervoegen. Nederlandstalig met een goede kennis Frans en Engels. Ben jij diegene die we zoeken?

Legal Counsel Real Estate

Voor een beursgenoteerde vastgoedoperator, gespecialiseerd in kantoorgebouwen, vergadercentra en co-workingspaces zijn we op zoek naar een legal counsel met ervaring in real estate. Nederlandstalig met een goede kennis Frans en Engels.

Juridisch adviseur ondernemingsrecht

Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een juridisch adviseur om ons kantoor in Roeselare te vervoegen. Je adviseert en begeleidt cliënten en collega’s betreffende een brede waaier aan ondernemingsgerelateerde juridische materies

Jurist(e)

Wij zijn op zoek naar een jurist(e) die eigen dossiers beheert, die advies verleent aan cliënten, zowel mondeling als schriftelijk, en dit in overleg met de notaris.

Dossierbeheerder courante dossiers

Je beheert zelfstandig courante en minder courante dossiers in verschillende juridische domeinen: verkopen, kredieten, schenkingen, huwelijkscontracten, vennootschappen,...

Legal Consultant

Jouw focus zal in eerste instantie liggen op het ondersteunen en uitvoeren van activiteiten binnen het corporate team. Je hebt idealiter een diploma rechtspraktijk.

Bedrijfsjurist

Als Legal Counsel ben je verantwoordelijk voor de juridische ondersteuning van de gehele organisatie. Je zal in nauw contact staan met de directie/het management en alle niveaus binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat de organisatie handelt binnen het geldend wetgevend en juridisch kader.

Legal Advisor verbintenissen- en goederenrecht

De Juridisch Adviseur werkt binnen het team van juristen van het consultatiecentrum binnen FEDNOT en is verantwoordelijk voor het verlenen van zowel telefonisch als schriftelijk advies aan de notarissen en hun medewerkers. Solliciteer ten laatste op 7 april 2022.

Medewerker onthaal en post-akte

Ben je hartelijk en gastvrij van nature? Hou je van het contact met klanten? Beschik je over goede administratieve vaardigheden en zie je het zitten om je collega’s en de notarissen te assisteren?

Legal Advisor - Antiwitwas

Master in de rechten. Master in het notariaat strekt tot aanbeveling. U hebt een aantoonbare ervaring in een juridische functie, met kennis van of interesse in de antiwitwasreglementering.

Associate Tax (NL)

We are looking for an Associate in Belgian and international tax law with a passion to deliver top-notch work . Native Dutch speaker with fluency in English. 2 to 4 years of relevant experience.

Senior Privacy Officer

De Senior Privacy Officer zal deel uitmaken van het Benelux Privacy Team. Hij/zij zal de lead en het aanspreekpunt zijn voor alle privacy vraagstukken binnen de Legal & Regulatory Benelux organisatie.

Expert-leidinggevende lichamelijke schade

Je zal als teamleader verantwoordelijk worden voor het end-to-end beheer van alle zware en lichte lichamelijke schades voor klanten (verzekeraars, makelaars, multinationals, leasing maatschappijen,…) en dit in verschillende verzekeringsdomeinen.

Corporate Legal Advisor

Je maakt deel uit van het corporate Legal Team. Je adviseert over handelscontracten, vennootschapsrecht en de financiële toezichtswetgeving. Er is een mogelijkheid om tot 3 dagen van thuis uit te werken.

Group Compliance Manager

Uw taken? Compliance Management, Risk-assassment, Implementatie/Training, Monitoring/Rapportering. Je hebt bij voorkeur minimum 8 jaar werkervaring in legal compliance binnen een internationale omgeving.

Juridisch Medewerker Estate Planning

Je hebt kennis van het burgerlijk recht (in het bijzonder familiaal vermogensrecht) en het vennootschapsrecht. Je hebt een oog voor detail en je bent sterk in organisatie, planning en opvolging. Minstens 2 jaar relevante werkervaring

Jurist(e)

Momenteel zijn we op zoek naar een Jurist(e) algemene schuldhulpverlening en collectieve schuldenregeling (m/v/x). Halftijds contract onbepaalde duur op A-niveau, tewerkstelling in Geel.

Jurist

Als (notarieel) jurist sta je ondermeer in voor het zelfstandig beheer van dossiers in verschillende domeinen van het notarieel recht en het voorbereiden en opstellen van akten.

Deputy Group Legal Counsel

Je wordt samen met de Group Legal Counsel hét aanspreekpunt voor alle vragen aangaande juridische kwesties, bv. ondernemingsrecht, commerciële contracten en vennootschapsrecht. Minstens 3 jaar ervaring als advocaat of bedrijfsjurist.

Trademark Attorney

Je hebt een Master diploma Rechten én een Manama IP. 2 tot 3 jaar ervaring in de sector en kennis van terminologie, principes en procedures m.b.t. IP is een plus

Legal Counsel

Als Legal Counsel ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de Store Concepts Panos en Deliway. Je zal commerciële contracten opstellen, onderhandelen, beoordelen en beheren. 3 tot 7 jaar relevante ervaring.

Legal Advisor Tuchtrecht

De Nationale Kamer van notarissen staat in voor de nationale reglementering en vertegenwoordiging van het notariaat. We zoeken een voltijds jurist (M/V/X) met focus op tuchtrecht.

Legal Counsel

Voor deze functie is de juiste ervaring vereist, gecombineerd met motivatie, can-do mentaliteit en pragmatische oplossingsgerichtheid. Expertise van 5 tot 8 jaar in commercieel recht, contractenrecht en vennootschapsrecht als advocaat én als legal counsel

Juridisch Adviseur

Als Juridisch Adviseur - ervaring notariële praktijk - kom je terecht in het team verantwoordelijk voor de juridische aspecten van de IT-producten en IT-diensten binnen de SU Legal. Solliciteer ten laatste op 2 april 2023.

Juridisch Adviseur

Voor Embuild Oost-Vlaanderen zoeken wij een Juridisch Adviseur met een eerste ervaring in het privaat bouwrecht en interesse in overheidsopdrachten. Nederlandstalig met kennis van het Frans.

Administratief medewerker

Wij zoeken een enthousiaste collega voor de administratieve ondersteuning in het kantoor (verwerking van de akten, e-registratie, kopie akten, agenda, onthaal e.d.m.).

Paralegal

Voor ons Brusselse kantoor zijn we op zoek naar een Paralegal, ter ondersteuning van onze praktijken op het gebied van gegevensbescherming en Europees administratief recht.

Medewerker "pre en post-akte"

Idealiter heb je een bachelordiploma (rechtspraktijk). Heb je een diploma van management assistant en ben je geïnteresseerd in het recht, dan kom je ook in aanmerking.

Dossierbeheerder / jurist

Je wordt verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van de dossiers binnen het domein van het familiaal vermogensrecht en de nalatenschappen, dit van a tot z. (zowel civiel als fiscaal).

Legal Advisor Social & Employment Law

Vandelanotte is op zoek naar een ervaren Legal Advisor om het departement te versterken. Als Legal Advisor zal je het primaire aanspreekpunt zijn voor cliënten en geïntegreerde oplossingen bieden in de gevarieerde materies.

Dossierbeheerder

Een groeiend en goed georganiseerd notariskantoor, midden in de driehoek Antwerpen, Brussel en Gent, is op zoek naar een fantastische collega om ons dreamteam te versterken.

Jurist Legal Team

Als jurist voor de bank help je bij de analyse en implementatie van wetgeving in de activiteiten van de bank. Voltijdse functie in ons hoofdkantoor te Antwerpen.

Juridisch Adviseur fiscaal recht

Door het continu uitbreiden van ons team fiscale juristen binnen de SU Legal, zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe collega Juridisch Adviseur fiscaal recht. Solliciteer ten laatste op 31 maart 2023.

Notarieel jurist

Ervaring in het notariaat mag, maar is niet per se vereist. Net afgestudeerde juristen worden als stagiair de nodige begeleiding en opleiding gegeven en bijgestaan in het stageverloop.

Legal Advisor - Verzekeringen

De Verzekeringen van het Notariaat CV (ANVZN) is een kleine verzekeringsmaatschappij binnen FEDNOT, gespecialiseerd in de verzekering van de burgerlijke beroepsaansprakelijkheid van notarissen. Onze ploeg telt 8 medewerkers, waarvan 4 juristen.

Jurist vennootschapsrecht

We zoeken een jurist gespecialiseerd of met sterke interesse in vennootschapsrecht. Wij bieden een aangename werkomgeving in één van onze beide kantoren (centrum Aalst of Erembodegem).

Legal Manager Real Estate

Als Legal Manager zal je verantwoordelijk zijn voor de strategische uitbreiding van het departement Vastgoed. Samen met de andere specialisten geef je een geïntegreerd financieel, burgerrechtelijk en fiscaal advies.

Legal Counsel (US Qualified)

Ons klant -de Nr. 1 in Europa op het gebied van logistieke oplossingen en magazijnstellingen - is op zoek naar een Legal Counsel met minimaal 5-8 jaar ervaring in zowel commercial law als corporate law en een sterk autonome en zelfstandige werkhouding.

VRG
Vacatures

Osborne Clarke Junior Associate Corporate Law

Osborne Clarke Belgium is looking for a junior associate corporate law who can start in September 2023. Do you have a passion for corporate law and are you looking for a challenging career in an international law firm? Apply now!

Nonzerosum - Legal Recruitment Consultant

Nonzerosum is gespecialiseerd in werving & selectie van juridische profielen en het inzetten van interim juristen bij heel diverse bedrijven en organisaties. Ons kantoor in Gent is op zoek naar een Legal Recruitment Consultant ter versterking. Je bent Nederlandstalig of tweetalig.

Advocaat Sociaal Recht

Bellaw Gent is op zoek naar een advocaat sociaal recht (stagiair of junior medewerker) om de groei van het kantoor verder te ondersteunen.

Vacature GDW-Gent

GDW-Gent zoekt een nieuwe collega om haar team te versterken! Lijkt het je iets voor jou om bij dit gedreven en integer team te werken? Bekijk dan zeker de vacature van dit gerechtsdeurwaarderskantoor in de bijlage.

Soete Advocaten

Soete Advocaten is op zoek naar gedreven juristen, ervaring bij de balie is niet vereist. Meer info over dit kantoor en welk profiel zij zoeken lees je in in de vacature!

Vacature Advocaat-Stagair Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht

Interesse in sociaal recht? Wil je graag je baliestage aanvatten of al een eerste ervaring achter de rug? DLPA Advocaten wenst haar team verder uit te breiden met een advocaat-stagiair sociaal recht! Je kan werken in een regionaal kantoor, binnen een hecht en gemotiveerd team, zonder interne...

Deloitte Masterclass

t's time for Deloitte’s Masterclass Week! Register to explore Technology, Finance, Tax and Consulting & Advisory through interesting workshops, connect with Deloitte employees and get a taste of their good vibes. Register now!

Jones Day Masterclass

Participate in a two-day international masterclass in Paris with students from jurisdictions throughout Europe. Join other Belgian Master students to experience what it is like to work for a global law firm. Please apply before 25 February 2022 by sending your cover letter and resume to Delphine...

Junior Associate on the Corporate team

Vacature bij Osborne Clarke Job%20ad%20Corporate%20junior%28722772%20-.pdf

Advocaat-stagair

Storme, Leroy, Van Parys is momenteel op zoek naar een advocaat-stagiair, bij voorkeur met enige ervaring, welke zich wil bekwamen in het brede contractenrecht en ondernemingsrecht (vennootschapsrecht, het vroegere “handelsrecht”, aannemingsrecht,….) (m/v/x). Ook gerechtelijk contentieux hoort tot...

Juridisch Medewerker - De Wilde & Baele Gerechtsdeurwaarders

Bij De Wilde & Baele - Gerechtsdeurwaarders is men op zoek naar een Juridisch Medewerker/Para-Legal. Bij dit Gentse kantoor wacht er een aantrekkelijke, stabiele job in een financieel gezond en familiaal bedrijf op mensenmaat. Een uitdagende werkomgeving bovendien waar je geruggesteund wordt door...

Jurist Sociaal Huis

Het Sociaal Huis Torhout zoekt een enthousiaste jurist voor een tijdelijke opdracht van 30,4u /week (4/5de)

Norther - Junior Legal Counsel

Norther Offshore Wind Farm is looking for: Junior Legal Counsel (no experience required) with a high interest in the Offshore Wind Business (Ostend). Native language Dutch with an excellent knowledge of English; oral & writing (preferably good knowledge of French). Job offer: click here. https://www...

Vlaamse overheid - referendaris

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Referendaris

Vlaamse overheid - coördinatiejurist

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Coördinatiejurist
25.03.2021

EY - Junior Tax Consultant – Financial Services

Our Tax practice for financial services in Belgium is growing fast, and our team members are dealing with the most diverse tax and legal matters. We have a large client base and we offer tax services to a significant number of top financial institutions, both in Belgium and abroad.
25.03.2021

EY - Junior Legal Consultant – Financial Services

The Legal & Regulatory team for financial services provides legal advice to a broad number of institutions in the financial sector such as banks, insurance companies and asset managers, as well as to end users, whether as issuer/borrower or as investor.

Onze jobbeurs

Beste studenten,

Graag nodigen we jullie uit voor onze jaarlijkse jobbeurs, een gezamenlijke organisatie van het VRG Gent en de UGent Faculteit Rechten en Criminologie, die opnieuw doorgaat in het ICC. Dit jaar zal het plaatsvinden op dinsdag op dinsdag 8 november van 13u-17u.

Ben je op zoek naar een zomerstage of solliciteer je voor een vaste job? Heb je vragen over hoe het leven als jurist eruitziet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tal van kantoren en bedrijven hebben zicht al ingeschreven, waarbij diverse advocatenkantoren, overheidsdiensten en bedrijven uit de juridische wereld vertegenwoordigd zullen zijn.

Jobbeurs