De eerste stap in een
juridische carrière is ervaring opdoen!

Career

LexGo
Vacatures

Sociaal Inspecteur

Werkgevers informeren, fraude opsporen, dossiers analyseren: als sociaal inspecteur bij de RSZ zal je je niet snel vervelen. Bovendien speel je een essentiële rol in het bewaken van de sociale zekerheid.

Jurist (deeltijds 50%)

De Vlaamse Raad van het Notariaat (Vlanot) maakt deel uit van Fednot, de Federatie van het Notariaat. Vlanot staat in voor de vorming van de notarissen en hun medewerkers en het opvolgen van de regionale regelgeving.

(Notarieel) Jurist

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht). Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat.

Medewerker pre/post-akte / Onthaal

Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma (rechtspraktijk). Ervaring met administratieve taken in de vastgoedsector, het notariaat (of een andere juridische sector), in een bank of bij een verzekeringsmaatschappij is een pluspunt.

Dossierbeheerder courante dossiers

Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk of bent geïnteresseerd in juridisch werk. Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector. Heb je geen ervaring in het notariaat? Dan stellen we alles in het werk om van deze eerste ervaring samen een succesverhaal te...

Adviseur Recht & Economie

Fedustria, de beroepsorganisatie van de Belgische textiel-, hout- en meubelindustrie, wenst haar team te versterken met een Adviseur Recht & Economie. Je hebt een uitgebreide kennis van handels- en economisch recht, met een sterke affiniteit voor economische en financiële gegevens.

Notarieel medewerker : post-akte en onthaal

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve zorg van dossiers na de ondertekening van familiale-en vastgoed akten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die, bij voorkeur, enige ervaring heeft opgebouwd in het notariaat of in een gelijkaardige functie.

Dossierbeheerder familiaal vermogensrecht

Binnen deze functie kan je zelfstandig familiale dossiers opnemen waarbij je vragen behandelt van onder meer cliënten, banken en advocaten. Je neemt ook de opmaak van akten voor je rekening. Je hebt bij voorkeur een juridische opleiding afgerond en werkervaring opgedaan in een gelijkaardige functie...

Advocaat-stagiair douane- en accijnsrecht

Als advocaat douane- en accijnsrecht bij Customs Legal kom je terecht in een bruisende werkomgeving, omgeven door een team van specialisten. Je kan rekenen op collega’s met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en een hyperpersoonlijke begeleiding.

Junior dossierbeheerder familiaal

Wij zijn op zoek naar een communicatieve collega met een professionele en positieve werkhouding. De opleiding rechtspraktijk werd succesvol afgerond en je hebt bij voorkeur enige werkervaring opgedaan in een gelijkaardige functie. Je kan efficiënt en stressbestendig omgaan met deadlines en bent in...

(Notarieel) Jurist en/of Notarieel Medewerker

We zoeken een collega die vooral gebeten is door vastgoedrecht en/of ondernemingsrecht. Je hebt werkervaring in een notariële functie of in een juridische functie in het vastgoed- en/of ondernemingsrecht of je bent kandidaat-notaris of notarieel stagiair.

Notarieel Jurist

Notariaat Diegenant staat voor een performant, dynamisch team, dat proactief en empathisch denkt. Naast het harde werken, maken we ook tijd om samen te ontspannen; dat maakt ons team nog hechter.

Estate Planner

Als Estate Planner vervul je een essentiële rol bij het begeleiden van de klanten in hun individuele vermogens- en successieplanning, waarbij een diepgaande vertrouwensrelatie op lange termijn wordt opgebouwd, vaak over de generaties heen.

Community Relations Officer

Als Community Relations Officer werk je samen met de afdelingen Permits, Real Estate, Fluxys Works en TPW Support, en rapporteer je aan de Permits Manager.

Paralegal - Gent

Voor een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed, ondernemingen en vermogen, met vestigingen in Brussel, Antwerpen en Gent, zoeken we een paralegal om het team in Gent te versterken.

Legal Counsel

Je maakt deel uit van het Legal Team in België en werkt inhoudelijk mee aan de dossiers over verschillende domeinen heen. Je hebt een Masterdiploma in de Rechten van een Belgische universiteit behaald, bij voorkeur met een graad van onderscheiding of hoger. Een postgraduaatdiploma (LL.M.) is een...

Notarieel jurist-generalist

Je staat onze cliënten en je collega’s rechtstreeks bij met praktijkgericht en juridisch correct advies. Master/Licentiaat in de rechten en/of het notariaat en/of gelijkwaardige kennis door ervaring. Je bent autonoom dossierbeheer in alle domeinen van het notarieel recht.

Adviseur data- en softwarevalorisatie


Je hebt een master Rechten, Computer- of (Handels)ingenieurswetenschappen op zak. Je hebt 4 jaar ervaring op de teller in het ontwikkelen/commercialiseren van data en software. Solliciteer tot en met 18 maart 2024.

Legal Advisor (2e pensioenpijler)

Je hebt een masterdiploma Rechten. Ervaring met (aanvullende) pensioenen is een grote meerwaarde, maar geen must. Wat vooral telt is een specifieke interesse in fiscaliteit.

(Notarieel) jurist / stagiair

Je bent master in de rechten en/of in het notariaat. en je bent perfect Nederlandstalig. In deze functie beheer je zelfstandig dossiers van begin tot einde in diverse rechtsgebieden.

Bedrijfsjurist

Voor onze klant, Groep Verelst, zijn we op zoek naar een gedegen bedrijfsjurist. Nederlandstalig.

Medewerker pre-akte

In deze sleutelrol zal je de dossierbeheerders en de notaris(sen) ondersteunen op praktisch en administratief vlak. Je hebt bij voorkeur ervaring met administratieve taken in de vastgoedsector, het notariaat (of een andere juridische sector), in een bank of bij een verzekeringsmaatschappij.

Paralegal

We zijn op zoek naar een paralegal voor ons kantoor in Gent. Diploma rechtspraktijk of gelijkaardig vereist. Georganiseerd, gestructureerd, nauwkeurig en punctueel. Competitief salarispakket, in lijn met je ervaring en vaardigheden.

Jurist-generalist

Het zelfstandig beheren en behandelen van dossiers in diverse materie (vastgoed-, vennootschaps-, familierecht, gerechtelijke procedures, …). Een enthousiaste medewerker met zin voor initiatief met of zonder relevante ervaring in het notariaat.

Medewerkers - Arbeidsrecht

Het advocatenkantoor DEL-Law wenst zijn team te versterken door de aanwerving van drie bijkomende medewerkers van 2 tot 7 jaar ervaring, of meer. Perfecte beheersing van het Frans/Nederlands en uitstekende kennis van de andere taal. Vloeiend in Engels.

Advocaat-medewerker - fiscaal recht

We zoeken een nieuwe collega met een uitgesproken interesse voor het fiscaal recht, die cliënten, zowel ondernemingen als particulieren, mee begeleidt en adviseert bij het oplossen van hun fiscale vraagstukken en fiscale geschillen.

Junior Associate ondernemings- en commercieel recht

Door onze groeiende activiteiten, zijn we op zoek naar een junior associate om ons team ondernemingsrecht te Hasselt te vervolledigen. Klemtoon op het ondernemingsrecht én het commercieel recht. Ook wie afstudeert in 2024 komt in aanmerking!

Policy Expert Anti-money Laundering

Je geeft advies en ondersteuning aan het management, collega’s van het hoofdkantoor en van het commercieel netwerk met betrekking tot de implementatie van anti-witwaswetgeving en Compliance Rules. Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur Rechten, Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen...

Legal Counsel

Masterdiploma in de rechten met minstens drie jaar specifieke ervaring (aan de balie of inhouse) in het redigeren en onderhandelen van commerciële contracten. Affiniteit met of ervaring in de farmaceutische sector is meegenomen. Je spreekt en schrijft vloeiend Engels.

(Junior) jurist sociaal recht

Voor onze Pro Experts zijn wij opzoek naar een (Junior) jurist sociaal recht om ons team social recht te versterken. Je hebt een doorgedreven interesse in het arbeids- en socialezekerheidsrecht. Bij voorkeur beschik je reeds over een eerste ervaring in deze materie.

Onthaalmedewerker - Notariële Duizendpoot

Hou je van variatie en steek je graag verschillende handen uit de mouwen? Verkies je een warme en kleinschalige werkomgeving? Klinken flexibiliteit, autonomie, initiatief en groeipotentieel als muziek in de oren? Dan hebben wij de gepaste job voor jou!

(Notarieel) jurist - stagiair - kandidaat-notaris

Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat. Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector. Je komt terecht in een kantoor te Nieuwpoort-stad met een team van 7 personen. Het kantoor is vlot bereikbaar met openbaar vervoer en parkeermogelijkheid nabij.

Adviseur ruimtelijke ordening

Je bent in het bezit van een bachelordiploma of hebt 3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een juridische of stedenbouwkundige richting. Kandidaten met een ander bachelordiploma komen ook in aanmerking.

Trademark & Design Attorney

Wie zoeken we? Iemand met een echte passie voor IP. Want dat is wat ons bindt. Minstens 2 jaar ervaring als trademark attorney is key. Maar we willen je niet parkeren in de functie van louter merken- en modelgemachtigde. Je wil meer en dat mag, meer nog, dat moedigen we aan.

Gedreven administratief medewerker

Als administratief medewerker kom je terecht in een dynamisch team met jonge en ervaren collega's in een statig pand in een groene omgeving in het hart van de Druivenstreek. Je zal notariële akten digitaal registreren en alle handelingen voorafgaand en na de notariële akte mee begeleiden met je...

Jurist Vermogensplanning

Je hebt bij voorkeur 2 à 3 jaar relevante ervaring als advocaat of jurist. Je beschikt over een diploma rechten, een master notariaat of postuniversitaire opleiding in het kader van vermogensplanning is een pluspunt.

Medewerker post-akte

Je zal worden opgeleid/ondersteund, zodat je deze functie in no-time onder de knie hebt. Ervaring in het notariaat is een must, ervaring op de dienst na akten, een pluspunt!

Advocaat of jurist in het omgevingsrecht

Bonus advocaten zoekt naar een advocaat of jurist in het omgevingsrecht, nederlandstalig en idealiter met een eerste ervaring in het omgevingsrecht als jurist of advocaat. Maar een enthousiaste starter met duidelijke voorkeur voor de materie van het omgevingsrecht kan zeker ook in aanmerking komen!

Juridisch adviseur ondernemingsrecht

Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een juridisch adviseur om ons kantoor in Roeselare en Gent te vervoegen. Je adviseert en begeleidt cliënten en collega’s betreffende een brede waaier aan ondernemingsgerelateerde juridische materies

Notius - Advocaat (-stagiair) corporate

Voor Notius, een advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingen, vastgoed en vermogen, met vestigingen in Brussel, Antwerpen en Gent, zoeken we een advocaat (-stagiair) met twee à vijf jaar ervaring in vennootschapsrecht om het team te versterken.

Jurist-generalist

Zelfstandig beheer van dossiers in verschillende materies. Een aangename werkomgeving en werksfeer met jongere en ervaren collega's.

Jurist-generalist

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht). Een boeiende en afwisselende job in een dynamisch team.

Advocaat-stagiair

Advocatenkantoor Filip van Bergen te Antwerpen is op zoek naar een gemotiveerde kandidaat-stagiair 1ste jaar. Bijzondere interesse in aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouwrecht en algemeen burgerlijk recht.

Legal Counsel Real Estate

Om de vele projecten op juridisch vlak in goede banen te leiden, zijn wij voor onze klant, Ghelamco Group, op zoek naar een Legal Counsel Real Estate om het juridisch team te versterken.

Social Legal Advisor

Als legal advisor beheer je alle personeelsgebonden juridische vragen. Voor adviezen sta je in direct contact met de HR Director. Je bent een ervaren en gedreven Master in de Rechten met expertise in arbeidsrecht en sociale wetgeving.

Jurist (deeltijds)

Om onze groei in België te ondersteunen, zijn we op zoek naar een deeltijdse (2/5e of 3/5e) Jurist: een kans om een sleutelrol te spelen in de juridische ondersteuning van duurzame energieprojecten!

All-round jurist of medewerker

Zelfstandig behandelen van dossiers in verschillende domeinen: vastgoedrecht, vennootschapsrecht, familiaal vermogensrecht,…, met inbegrip van rechtstreeks advies aan cliënten. Werk je liever op een specialisatie? Dan is je cv ook welkom.

Advocaat-medewerker (Corporate & Tax)

Voor het department Corporate & Tax zoeken wij een medewerker met drie jaar ervaring voor aanwerving met ingang van 1 maart 2024. Kandidaten dienen te beschikken over een sterke interesse voor en ervaring in vennootschapsrecht, fiscaal en contractenrecht.

Jurist-generalist

Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht (familierecht, vennootschapsrecht, vastgoedrecht). Je hebt glijdende uren!

Legal Counsel Entertainment

DPG Media is op zoek naar een Legal Counsel Entertainment met een Masterdiploma rechten en minstens 5 jaar relevante werkervaring als advocaat of bedrijfsjurist. Nederlands is je moedertaal en je hebt een goede kennis van het Frans en het Engels.

Adviseur Sociaal Recht

Om het sociale team van ons Kennis- en Expertisecentrum te versterken, zijn we op zoek naar een voltijds master in sociaal recht (M/V/X) die zal samenwerken met de Manager van de afdeling Kennis en Expertise.

All-round administratief medewerker

In deze rol van all-round medewerker zal je de dossierbeheerders en de notaris ondersteunen bij de administratieve en organisatorische aspecten van hun functie. Je hebt bij voorkeur administratieve ervaring opgedaan in de juridische sector.

Compliance Advisor Asset Management

Als compliance advisor zorg jij ervoor dat de producten en diensten van KBC AM in lijn zijn met de toepasselijke wetgeving en sta je in voor de bescherming van onze beleggers. Bovendien onderhoud je in jouw rol ook een goede relatie met de toezichthouders.

Legal Counsel

Voor onze klant, Alides, zijn wij op zoek naar een gedegen Legal Counsel met circa 1 tot 4 jaar ervaring in het brede vastgoedrecht. Ervaring in het omgevingsrecht en administratief recht is een plus. Nederlandstalig.

Dossierbeheerder courante dossiers

Je beheert volledig zelfstandig courante dossiers: verkopen, kredieten, schenkingen, huwelijkscontracten. Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector.

Expert(e) vastgoedrecht

Je beheert (grote) vastgoedtransacties en staat hiervoor in rechtstreeks contact met institutionele spelers, advocatenkantoren, promotoren (zowel professioneel als residentieel vastgoed).

Jurist

Als jurist bij de VREG sleutel je mee aan het energiebeleid en zorg je er samen met je collega’s voor dat de energietransitie vlot kan verlopen. Solliciteer ten laatste op 4 februari 2024.

Product Manager Jurist Brandverzekeringen

AG op zoek naar een Jurist Verzekeringen Brand. Je volgt de wetgeving nauwgezet op en analyseert of wijzigingen nodig zijn aan onze producten. Je stelt de algemene voorwaarden en clausules van producten op of past ze aan.

Paralegal

We zoeken een pientere paralegal voor de administratieve en juridische ondersteuning van onze advocaten, corporate housekeeping, beheer van interne knowhow, coördinatie rond de boekhoudkundige, fiscale en juridische verplichtingen van maatschappen en stichtingen.

Jurist-generalist

We zoeken een jurist voor het zelfstandig beheer van dossiers in de verschillende domeinen van het notariële recht (met nadruk op familierecht en vastgoedrecht).

Senior Fund Legal Advisor

Je adviseert over een gevarieerd aanbod van Belgische en Luxemburgse fondsen, in nauwe samenwerking met andere fondsjuristen. We zoeken een jurist die al ervaring opbouwde bij een andere financiële instelling of bij een kantoor dat klanten heeft uit de financiële sector.

Jurist familierecht

Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat. Je hebt bij voorkeur ervaring in het notariaat of een andere juridische sector.

Advocaat(-stagiair) Corporate

Notius is op zoek naar een advocaat(-stagiair) met twee à vijf jaar ervaring binnen ons voorkeurdomein “ondernemingen”. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van je dossiers onder begeleiding van de partner.

Jurist/notarieel medewerker

Ter versterking van ons team zoeken we een vriendelijke en sociale collega die voornamelijk instaat voor familiale dossiers en de opmaak van de aangiften van nalatenschappen.

Legal Counsel

Vennootschapsrecht en technologierecht boeien je mateloos? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groeiend en snel evoluerend technologiebedrijf? Solliciteer dan en ga aan de slag bij de juridische dienst van Eurofiber.

Jurist-generalist

Je hebt een opleiding (bachelor of master) rechten en/of notariaat. Je beheert zelfstandig alle dossiers van uw cliëntenportefeuille in de verschillende domeinen van het notariële recht.

Company Lawyer

Master in de Rechten met minimum 5 jaar ervaring als advocaat of bedrijfsjurist. Uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans en het Engels.

Associate Fiscaal Recht

Je behaalde een diploma in de rechten aan een Belgische universiteit en bij voorkeur ook een bijkomende specialisatie fiscaliteit. Je hebt enkele jaren ervaring als fiscalist in de advocatuur, in de consultancy of binnen een onderneming.

Senior business developer

Je leid en coördineer BD-initiatieven voor verschillende praktijkgroepen (PG), terwijl je ervoor zorgt dat het proces voor de opmaak en het indienen van voorstellen soepel verloopt. Ervaring van minstens 3 jaar in een advocatenkantoor of een vergelijkbare rol en omgeving.

Notarieel jurist / stagiair

Je beheert zelfstandig je dossiers in verschillende juridische domeinen. Master in het notariaat. Enige ervaring in het notariaat is een pluspunt maar geen must.

Notarieel medewerker

Bachelor Rechtspraktijk of ervaring in een notariële administratieve functie, diploma A1 secretariaat als minimumvereiste.

Non Life Compliance Advisor

Voor onze afdeling Legal, Tax & Compliance Non-Life Insurance in Brussel zijn wij momenteel op zoek naar een Compliance Advisor (m/v). Master in rechten, een extra specialisatie in verzekeringsrecht is een troef. Ervaring in verzekeringen. Ervaring in de sector.

Notarieel jurist

Adviesverlening over gevarieerde juridische onderwerpen. Rechtstreeks contact met het cliënteel. Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat.

HR & Payroll Business Partner

Je hebt minstens 7 jaar ervaring in payroll en kan zelfstandig payroll beheren. Je hebt een streepje voor indien je ook ervaring hebt in compensation & benefits. Je hebt kennis van de sociale wetgeving en houdt er ook van om op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen.

Advocaat Sociaal Recht

Gepassioneerd door het sociaal recht? Wij zoeken een enthousiaste collega-advocaat om de groei van Bellaw Gent verder te ondersteunen.

Paralegal

Bachelor diploma in Rechtspraktijk.Min. 3. jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Sterke organisatorische vaardigheden. Nederlandstalig met een uitstekend kennis van Engels. Luxemburg.

Senior Legal Counsel

Cegeka is op zoek naar een Senior Legal Counsel. Master in de rechten met 6-10 jaar ervaring als juridisch adviseur, bij voorkeur in ICT- en handelsrecht. Sterke interesse in de ICT-sector.Effectieve team samenwerker, uitstekende communicator, en digitale tool vaardigheid.NL + ENG. Leuven/Hasselt.

VRG
Vacatures

Jurist sociaal recht

Voor onze Pro Experts zijn wij opzoek naar een (Junior) jurist sociaal recht om ons team social recht te versterken. Voor deze vacature kan er gewerkt worden vanuit Roeselare, Kortrijk & Gent, mits een opleiding voornamelijk in Roeselare.

Jurist ondernemingsrecht

Maak kennis met Titeca Pro Accountants & Experts. We zijn een snel groeiende, full-service accountancy en adviesgroep met een levendige overtuiging dat plezier en werk hand in hand gaan. Titeca helpt ondernemers & bedrijven groeien op een professionele en persoonlijke manier. We gaan verder dan...

Jurist vermogensplanning

Maak kennis met Titeca. We zijn een snel groeiende, full-service accountancy groep met een levendige overtuiging dat plezier en werk hand in hand gaan. Titeca helpt ondernemers & bedrijven groeien op een professionele en persoonlijke manier. We gaan verder dan accountancy op zich en houden ervan om...

Summer intern July/August/September 2024

Launch your career by joining L&L as a Summer Intern.🚀 Work alongside experienced lawyers, gaining practical experience that will shape your future. Our dedicated coaches will guide you every step of the way and help you connect with our diverse national and international clientele. And here's the...

Junior Associate September 2024

Embrace your legal potential as a Junior Associate in 1 of Loyens & Loeff’s 7 practice groups! 🚀 Kick off your career taking part in the 2-week L&L Academy. Receive guidance from top-notch partners and your assigned coach. Benefit from the early contact with L&L’s diverse national and international...

Loyens & Loeff's Future Lawyer day

Loyens & Loeff’s Future Lawyer Day Have you ever wondered what it's like to work in the complex world of an international law firm? Well, wonder no more, because we've got a treat for you! Mark your calendars for 19 October 2023 because our upcoming Future Lawyer Day is your golden ticket for a...

Advocaat-stagiair Acerta

Lid van VRG en studeer je binnenkort af? Proficiat! Want dat betekent dat je binnenkort aan de slag gaat als advocaat-stagiair. Als partner van Vlaams Rechtengenootschap Gent (VRG) helpt en ontzorgt Acerta Ondernemingsloket en Sociaal Verzekeringsfonds meer dan 4 000 advocaten voor, tijdens en na...

Junior ICT-jurist

IFORI is een juridisch niche kantoor gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht, ICT & privacy recht met kantoren in Gent en Tervuren. Elke dag trachten we onze slogan ‘BETTER BEATS GOOD’ waar te maken. Onze expertise gaat van het strategische beheer en uitbouw van IP portfolio’s (merken...

Osborne Clarke Junior Associate Corporate Law

Osborne Clarke Belgium is looking for a junior associate corporate law who can start in September 2023. Do you have a passion for corporate law and are you looking for a challenging career in an international law firm? Apply now!

Nonzerosum - Legal Recruitment Consultant

Nonzerosum is gespecialiseerd in werving & selectie van juridische profielen en het inzetten van interim juristen bij heel diverse bedrijven en organisaties. Ons kantoor in Gent is op zoek naar een Legal Recruitment Consultant ter versterking. Je bent Nederlandstalig of tweetalig.

Advocaat Sociaal Recht

Bellaw Gent is op zoek naar een advocaat sociaal recht (stagiair of junior medewerker) om de groei van het kantoor verder te ondersteunen.

Vacature GDW-Gent

GDW-Gent zoekt een nieuwe collega om haar team te versterken! Lijkt het je iets voor jou om bij dit gedreven en integer team te werken? Bekijk dan zeker de vacature van dit gerechtsdeurwaarderskantoor in de bijlage.

Soete Advocaten

Soete Advocaten is op zoek naar gedreven juristen, ervaring bij de balie is niet vereist. Meer info over dit kantoor en welk profiel zij zoeken lees je in in de vacature!

Vacature Advocaat-Stagair Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht

Interesse in sociaal recht? Wil je graag je baliestage aanvatten of al een eerste ervaring achter de rug? DLPA Advocaten wenst haar team verder uit te breiden met een advocaat-stagiair sociaal recht! Je kan werken in een regionaal kantoor, binnen een hecht en gemotiveerd team, zonder interne...

Deloitte Masterclass

t's time for Deloitte’s Masterclass Week! Register to explore Technology, Finance, Tax and Consulting & Advisory through interesting workshops, connect with Deloitte employees and get a taste of their good vibes. Register now!

Jones Day Masterclass

Participate in a two-day international masterclass in Paris with students from jurisdictions throughout Europe. Join other Belgian Master students to experience what it is like to work for a global law firm. Please apply before 25 February 2022 by sending your cover letter and resume to Delphine...

Junior Associate on the Corporate team

Vacature bij Osborne Clarke Job%20ad%20Corporate%20junior%28722772%20-.pdf

Advocaat-stagair

Storme, Leroy, Van Parys is momenteel op zoek naar een advocaat-stagiair, bij voorkeur met enige ervaring, welke zich wil bekwamen in het brede contractenrecht en ondernemingsrecht (vennootschapsrecht, het vroegere “handelsrecht”, aannemingsrecht,….) (m/v/x). Ook gerechtelijk contentieux hoort tot...

Juridisch Medewerker - De Wilde & Baele Gerechtsdeurwaarders

Bij De Wilde & Baele - Gerechtsdeurwaarders is men op zoek naar een Juridisch Medewerker/Para-Legal. Bij dit Gentse kantoor wacht er een aantrekkelijke, stabiele job in een financieel gezond en familiaal bedrijf op mensenmaat. Een uitdagende werkomgeving bovendien waar je geruggesteund wordt door...

Jurist Sociaal Huis

Het Sociaal Huis Torhout zoekt een enthousiaste jurist voor een tijdelijke opdracht van 30,4u /week (4/5de)

Norther - Junior Legal Counsel

Norther Offshore Wind Farm is looking for: Junior Legal Counsel (no experience required) with a high interest in the Offshore Wind Business (Ostend). Native language Dutch with an excellent knowledge of English; oral & writing (preferably good knowledge of French). Job offer: click here. https://www...

Vlaamse overheid - referendaris

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Referendaris

Vlaamse overheid - coördinatiejurist

De Dienst van de Bestuursrechtscolleges zoekt nieuwe straffe collega’s! Vacature Coördinatiejurist
25.03.2021

EY - Junior Tax Consultant – Financial Services

Our Tax practice for financial services in Belgium is growing fast, and our team members are dealing with the most diverse tax and legal matters. We have a large client base and we offer tax services to a significant number of top financial institutions, both in Belgium and abroad.
25.03.2021

EY - Junior Legal Consultant – Financial Services

The Legal & Regulatory team for financial services provides legal advice to a broad number of institutions in the financial sector such as banks, insurance companies and asset managers, as well as to end users, whether as issuer/borrower or as investor.

Jobbeurs 2023

Beste studenten,

Graag nodigen we jullie uit voor onze jaarlijkse jobbeurs, een gezamenlijke organisatie van het VRG Gent en de UGent Faculteit Rechten en Criminologie, die opnieuw doorgaat in het ICC. Dit jaar zal het plaatsvinden op dinsdag op dinsdag 21 november van 13u-17u.

Ben je op zoek naar een zomerstage of solliciteer je voor een vaste job? Heb je vragen over hoe het leven als jurist eruitziet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tal van kantoren en bedrijven hebben zicht al ingeschreven, waarbij diverse advocatenkantoren, overheidsdiensten en bedrijven uit de juridische wereld vertegenwoordigd zullen zijn.

jobbeurs

Laatstejaarsstudent + advocatuur + overheidsopdrachten/ bouwrecht/ omgevingsrecht = Casteleyn Advocaten

Wat doen we?

> Ondernemers / aanbesteders adviseren en begeleiden bij: - De indiening van een offerte / voeren van plaatsingsprocedures - Het onderhandelen contracten

- Het oplossen van conflicten i.k.v. uitvoering overheidsopdracht

Hoe dan we dat?

- Pro-actief handelen: door adviesverlening en actieve ondersteuning conflicten vermijden

- Toch een conflict:  een minnelijke oplossing zoeken => onderhandelen

- Geen minnelijke oplossing => de toga aan richting hoven & rechtbanken of Raad van State PS: en neen, we werken niet oubollig op papier zoals op de foto hieronder, maar wel clean desk en digitaal want dat vinden wij normaal. We vonden het gewoon een leuke foto.

#HappyLawyers#advocatuur#overheidsopdrachten#PPS#bouwrecht

castelyn

Administratief medewerker juridische dienst

Samenvatting

Met bijna 11.000 collega’s maken we #teamlidl. Elke dag werken we samen aan 1 doel: van Lidl de meest favoriete supermarkt in België & Luxemburg maken. Keer op keer geven we het beste van onszelf voor onze klanten. Zowel in de winkels, in onze distributiecentra als op het hoofdkantoor in Merelbeke. Wil jij de strafste versie van jezelf worden? Lidl biedt jou alle kansen. Kom elke dag met goesting werken en ga met een voldaan gevoel naar huis!

De afdeling Labour Relations is verantwoordelijk voor de sociale dialoog binnen 6 juridische entiteiten, twee sectoren (Retail en Logistiek) in twee landen (België en Luxembourg). Om de afdeling te versterken zijn wij op zoek naar een Labour Relations Assistant. 

Wat ga je doen?

•    Je staat in voor de praktische voorbereiding van A tot Z én de opvolging van alle sociaal overleg momenten (ondernemingsraad, comité, syndicale vergaderingen,…): zalen vastleggen; logistieke voorbereiding; documentatie voorzien; extern verslag nalezen en opvolgen; agendabeheer en opvolging van actiepunten; enzovoort.

•    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en rapportage van syndicale afwezigheden.

•    Je hebt een belangrijke administratieve rol bij de Sociale Verkiezingen. 

•    Je beheert de mailbox van de afdeling.

•    Je ondersteunt het team in hun administratieve taken, zoals het maken van presentaties, documenten nalezen, facturatie en data verwerken in Excel.

•    Hierbij rapporteer je aan de Head of Labour Relations.  

Wie ben jij?

•    Je bent een krak in administratie en haalt hier energie uit.

•    Je bent organisatorisch sterk en je werkt graag zelfstandig, nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgericht. 

•    Je bepaalt makkelijk prioriteiten en je kan makkelijk het overzicht bewaren. 

•    Je communiceert professioneel zowel in het Nederlands als in het Frans.

•    Je bent een enthousiaste teamplayer binnen een team dat zeer sterk samenwerkt.

•    Je voelt je er comfortabel bij om zeer confidentieel te kunnen werken.

•    Je bent flexibel ingesteld ten aanzien van wijzigingen in je dagagenda en je hebt een positieve mindset en goesting om erin te vliegen!

•    Je bent in het bezit van een rijbewijs B of bent bereid je rijbewijs op zeer korte termijn te behalen.

Wil jij je kennis uitbreiden en leren van experts op het gebied van sociaal overleg?

•    Werk samen met verschillende afdelingen en onze sociale partners om een impact te realiseren bij Lidl BeLux.

•    Sluit je aan bij ons dynamisch team waar een goede werksfeer heerst en waarin jouw ideeën en initiatieven om de afdeling te verbeteren zeer worden gewaardeerd.

•    Geniet van flexibele werkuren en de mogelijkheid om vanuit huis te werken, zodat jij jouw work-life balance optimaal kunt regelen.

•    Verdien een aantrekkelijk salaris op basis van jouw expertise en ervaring, inclusief extralegale voordelen zoals, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en meer. En vergeet niet ons bedrijfsrestaurant waar je heerlijk, gezond en betaalbaar kunt lunchen.