Sporten met team VRG!

Sport, teamspirit en heel veel fun

Ben je sporter in hart en nieren, hou je eerder van cafésport, of wil je iets nieuws proberen? Iedereen is welkom tijdens onze sportactiviteiten! De 3 enthousiaste sportpraesessen organiseren het hele jaar door de meest variante activiteiten. Lopen, zwemmen, voetballen, hockeyen of zelfs skiën... er is vast iets dat jij leuk vindt!

Elke activiteit wordt gekenmerkt door een tof groepsgevoel en bakken sfeer dankzij onze trouwe supporters. Nog niet helemaal gewonnen voor het idee? Na de inspanning worden alle sporters getrakteerd in de sportbar! Kom dus zeker eens af en bewijs mee dat rechtenstudenten een pak sportiever zijn dan ze zelf bepleiten!

Sporten met team VRG!

Op het
programma

Interfacultair kampioenschap (IFK): elke week van het academiejaar nemen we het op tegen de andere Gentse faculteiten. Er komt telkens een andere ploegsport aan bod en zowel geklasseerde als niet-geklasseerde spelers kunnen deelnemen. Aan het einde van het jaar volgt een afsluitende finaledag. Go, go team VRG!

12-urenloop: bij deze jaarlijkse klassieker wordt het Sint-Pietersplein omgetoverd tot een estafettepiste. We nemen het op tegen andere Gentse verenigingen met als doel het meeste rondjes op onze naam te zetten. Supporters, muziek en pintjes aan de zijlijn zorgen dat de sfeer goed zit!

Ploegsporten: zin in een partijtje (mini)voetbal, volleybal, basketbal of hockey? Kom en doe mee met onze vriendschappelijke wedstrijdjes. Elke liefhebber is van harte welkom! Bovendien zitten deze sporten ook in het IFK-pakket, een ideale voorbereiding op het echte werk dus!

VRG Loopt: tijdens onze wekelijkse looptraining rond de watersportbaan bereiden we ons voor op de 12-urenloop. Echte atleet of minder geroutineerde loper? Ons loopuurtje is er voor iedereen!

VRG-skireis: een onvergetelijke trip naar de bergen tijdens de lesvrije week. Sneeuw en veel ambiance verzekerd!

Zin gekregen om je van je sportiefste kant te laten zien?

Schrijf je in via onze sportpraesessen en verwacht je aan heel wat ambiance en vriendschap! Je deelname is volledig gratis.

Ook via onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van de komende activiteiten!

Sporten met team VRG!