Informatieavond Initiatie VRG (19u00)

Beste Studenten

Loop je nog wat verloren in Gent? Is vrienden maken in een nieuwe richting niet zo evident? Voel je precies alsof je een groot stuk van je studententijd aan het missen bent dankzij deze maatregelen?

Het Doopcomité der Rechten heeft misschien wel de oplossing voor jou! Aangezien er dit semester geen fysieke doop kan georganiseerd worden hebben wij een passende vervanging voorzien namelijk een initiatie genaamd “De Blijde intrede”.

Deze initiatie dient voornamelijk om studenten te helpen kennis te maken met het studentenleven in een vereniging en ze te introduceren tot een grote, hechte vriendenkring. Dit alles uiteraard volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. Indien je hiervoor interesse toont en graag meer wilt weten organiseren wij op dinsdag 13 oktober een infosessie op campus Aula waar we het concept meer toelichten en waar je vragen kan stellen. Ook zullen we gelijktijdig een zoom-sessie houden zodat je van thuis kan meevolgen. De decaan zal ook even een woordje uitleg komen geven tijdens deze sessie.

INSCHRIJVEN OP VOORHAND IS VERPLICHT (tenzij je via zoom volgt) Indien je het informatiemoment niet wil afwachten kan je mailen naar doopcomite@gmail.com om je in te schrijven voor de initiatie. Je kan ook een messenger bericht sturen naar Louise Mortelé.

Hopelijk tot dan! In naam van het Doopcomité Louise Mortelé