Infoavond Togaberoepen (19u30)

Beste student,

Graag nodigen we jullie uit op de infoavond togaberoepen. Alumni van onze faculteit komen getuigen over hoe zij aan hun carrière zijn begonnen en wat hen in hun huidige functie boeit. Aangezien de plaatsen on campus wegens covid-19 beperkt zijn dit jaar, vragen we jullie om je in te schrijven via deze link. Deze infoavond zal ook online te volgen zijn!

WIE? Davina Simons: advocaat-stagiair In 2019 behaalde Davina Simons haar Master in de Rechten aan de Uni- versiteit Gent. In haar masterjaren spitste zij zich vooral toe op het straf- recht en nam zij met succes deel aan verschillende pleitwedstrijden. Sinds maart 2019 is zij ingeschreven aan de Balie te Antwerpen en ver- voegde zij het kantoor onder patronaat van meester Walter Damen.

Evelien De Ridder: Substituut-Procureur des Konings In 2011 afgestudeerd aan UGent. Is 7 jaar advocaat geweest, Sinds oktober 2018 Substituut-Procureur des Konings bij het Parket Halle-Vilvoorde.

Sven Mosselmans: raadsheer bij het Hof van Beroep te Gent Na de voltooiing van zijn rechtenstudie (KU Leuven, 1995) was hij advocaat bij de balie te Brussel (1995-2000). Nadien was hij tot mei 2008 referendaris bij het Hof van Cassatie. Van mei 2008 tot januari 2014 was hij rechter in de rechtbank van Eerste Aanleg te Gent. In januari 2014 werd hij benoemd tot raadsheer in het Hof van Beroep te Gent.

WAAR? Auditorium NBI Wij hopen jullie zeer talrijk te mogen ontmoeten. Met vriendelijke groeten VRG Studie (Laura De Winne, Michiel Vanlyssebettens en Liza Leonova) & Karen Rötgens