Eerste Bachelor Weekend

01/10-03/10
Alveringem

Joehoe, juristen in spé!

Ga je volgend academiejaar de uitdaging aan om in de eerste bachelor van de rechten te starten? Dan nodigen we je met veel plezier uit op ons Eerste Bachelor weekend!

Wat? Ieder jaar organiseert Vlaams Rechtsgenootschap Gent of gewoonweg het VRG, een weekend voor eerstejaars. Dit is een driedaagse gevuld met gevarieërde activiteiten, spel, heel veel plezier, goed eten en feestjes waar de nodige pils zal voorzien zijn! Maar deze driedaagse is vooral de uitgelezen kans om kennis te maken met andere medestudenten. Tijdens dit weekend worden er dan ook heel wat vriendschapsbanden gesmeed waar je misschien zelfs heel je studentenleven van kan genieten. Daarnaast leer je ook het praesidium en zelfs het doopcomité van het VRG kennen.

Welke datum moet ik in mijn agenda zeker vrijhouden? Het weekend van 1-3 oktober.

Waar gaan we naartoe? Dit jaar gaan we naar het zonnige en idyllische Alveringem, West-Vlaanderen.

Wat kost dat allemaal? Juristen houden natuurlijk niet van rekenen. Daarom hebben wij voor jullie de prijs al berekend. Voor het hele weekend betaal je een bedrag van 60 euro. Wat zit hier allemaal in? Verblijf, vervoer met de bus (heen en terug), eten en drinken (all-inclusive) en een onvergetelijke ervaring.

Wat met corona? Volgens de huidige maatregelen zouden wij veilig op weekend kunnen vertrekken. Natuurlijk weet je met corona nooit en kan de hele situatie in één keer omslaan. Wij zullen jullie dan ook zeker op de hoogte houden van eventuele veranderingen.

Waar kan ik mij inschrijven? Hier! In dit document vind je de verdere instructies voor de voltooiing van jouw inschrijfproces. Na inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail en een link doorgestuurd voor de betaling. Hou er wel rekening mee dat dit even kan duren vooralleer je een bevestiging krijgt. Verder zal er ook een Facebookgroep worden aangemaakt waarin alle praktische informatie wordt meegedeeld.

Toch nog wat schrik om alleen op weekend te gaan? Nodig dan zeker een vriend/vriendin (die uiteraard ook begint aan de rechtenstudies) uit om mee te gaan.

Moest je na deze overload aan informatie toch nog met vragen zitten. Dan mag je die zeker sturen naar studie@vrg-gent.be.

Wij kijken er al enorm naar uit om met jullie op weekend te gaan. Hopelijk tot dan!

Groetjes Team VRG-Studie Kyle Ide, Charlotte Van der veken en Lars Vandekerckhove

PS: de plaatsen zijn beperkt dus wacht zeker niet te lang met inschrijven.